Hvad siger din intuition dig?

Hvad siger din intuition dig?

1899visninger 6 svar | 27. nov 2016
I kender garanteret alle vendinger som "hvad siger din mavefornemmelse?" og "hvad siger din intuition?". Måske har I også haft oplevelser, hvor I er gået imod eller har fulgt jeres mavefornemmelse? Det har jeg ihvertfald. 

At følge sin intuition, handler frem for alt, om at slå hovedet fra, komme ned i sit hjerte og mærke sin mavefornemmelse.
Og så kommer jo spørgsmålet om, hvorvidt man tør følge sin mavefornemmelse - sin intuition.

For nogle år siden ville min hest pludselig ikke længere tage sit bid. Indtil da var hun ellers altid klar på en ridetur, specielt når den stod på skovtur, så kunne hun nærmest ikke få biddet hurtigt nok i munden og trensen på, så vi kunne komme afsted.
Hendes tænder var passet, og min intuition sagde mig, at det var selve biddet jeg skulle fokusere på. Jeg købte et nyt bid og der gik kun ganske få dage, før min hest igen velvilligt tog biddet.
Et par år senere stod vi igen i samme situation. Også denne gang mærkede jeg at det var biddet. Og ganske rigtigt, præcis som sidst, var der efter et par dage igen ingen problemer med at tage biddet.
Altså sagde min intuition mig både, at biddet skulle skiftes og til hvilket bid.


Det kunne sagtens have været tænderne eller noget helt andet, der var årsagen, men min intuition sagde mig at det var biddet og derfor fulgte jeg den vej.

Rigtig mange hesteejere bruger dagligt deres intuition i forhold til deres hest, det kan være i forbindelse med fodring, træning eller hestens velbefindende.
Mange af de kunder jeg snakker med, har en fornemmelse af, hvad deres hest fejler eller, årsagen til en eventuel problemadfærd. De mangler bare at blive bekræftet i det. 

Men er jeg så en dårlig hesteejer, hvis jeg ikke ved, hvad min hest fejler? NEJ! Det er derfor der findes dyrlæger og dyretelepatører, der på hver sin måde, eller i samarbejde, kan hjælpe dyreejere, når vores kære dyr bliver syge.  


Og her kommer så et andet aspekt i at følge sin intuition. For nogle gange har vi måske slet ikke lyst til at følge den! Nogle gange gør sandheden rigtig ondt, og derfor ønsker vi rigtig meget at vores intuition tager fejl! Fx i det tilfælde, at hesten er så syg at den ikke kan reddes, eller man som hesteejer simpelthen ikke har råd til de behandlinger eller medicin hesten skal have. Og her ved jeg godt, at man i dyreverdenen bliver sablet ned, hvis man ytrer sin fortivelse over ikke at have råd til at hjælpe sit dyr. Så, hvad har omverdenen og omgivelserne egentlig at sige i forhold til, hvorvidt vi følger vores intuition? Sindssygt meget! Hvor tit hører I ikke andre end hestens ejer diskutere, hvorvidt ejeren gør det rigtige? Vi hesteejere har alle en mening om, hvordan hestene skal passes - fodring, sko/ikke sko, bid/ikke bid, løsdrift/boks osv. 


Men måske skal vi prøve at give hinanden plads. Og håbe på, at hesteejere hver især, vil prøve at mærke efter, hvad deres mavefornemmelse - intuitionen, siger dem.


Men hvad så, hvis dyrlægen eller smeden siger én ting og jeg føler noget andet?
Så skal du måske mærke efter, hvad det er der gør, at det ikke føles rigtigt?
Jeg har stor respekt for dyrlæger og smede, og oplever, at de gerne besvarer spørgsmål fra urolige eller skeptiske hesteejere. Og det er jo trods alt dig selv, som hestens ejer, der vælger hvem du vil have som smed eller dyrlæge, allerede ved dét valg, er der skabt et tillidsbånd.


Men hvis det stadig ikke føles rigtigt, ja så er det måske din intuition, der prøver at fortælle dig noget. Så skal du måske få en second opinion. Det var det jeg selv gjorde, da min hest var syg og det bare ikke føltes rigtigt, det den pågældende dyrlæge havde konkluderet.


Men jeg kan jo kun tale ud fra min egen mavefornemmelse, intuition og oplevelser. Og jo mere jeg bruger min intuition jo mere skærpet bliver den - ligesom med al anden træning. Så kære hesteejer, hvis du en dag er i tvivl, så prøv at mærke rigtig godt efter i maven, hvordan føles det? Er der ro og glæde, eller er der noget der nager, og ikke føles rigtigt?

For mit eget vedkommende prøver jeg altid at følge min intuition, og ja så taler jeg også med mine dyr. Men da jeg ikke er et orakel, tilkalder jeg min dyrlæge, ringer til min smed eller spørger andre om hjælp, når min intuition siger mig, at der er behov for det! :)


De kærligste hilsner Nicoline, Ditte Young Konsulent, Vestsjælland


Husk vi har super gode juletilbud på telepati og KST behandlinger! Følg linket for mere info https://www.facebook.com/ditteyoungkonsulenter/


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Hvad siger din intuition dig?
  •   28. nov 2016 Hvis jeg skulle lytte til min mavefornemmelse. Så skulle jeg slet ikke have hest.
    Nogengang skal man bare have modet til at gå modsat sin mavefornemmelse og så kommer der fantastiske ting ud på den anden side. Det har jeg i hvert fald oplevet af flere omgange smiley


  •   28. nov 2016 Dejligt indlæg som forhåbentligt kan sætte lidt tanker i gang..

    Jeg har oplevet et par gange nu, at det at følge sin mavefornemmelse gør vanvittig ondt. Og bagefter har man tænkt, var det rigtigt? Og det får jeg desværre aldrig svar på, men fjorde hvad jeg synes var rigtigt..
    Da Macho blev aflivet havde han haft en længere sygehistorie med gentagne kolikanfald, og vi havde snakket om, at fik han endnu et skulle det være slut.. det fik han og kort tid efter en seneskade. Jeg stod og skulle på job i 5 dage uden at kunne komme hjem, og frygten for at han skulle få endnu et kolikanfald og risikerede at han skulle akutaflives uden jeg kunne komme hjem, blev beslutningen af han blev aflivet 2 dage efter så jeg var hjemme..
    ingen ved om han havde holdt til at have boksro uden at få kolik. Men mavefornemmelsen sagde at det nok skulle passe han blev syg..
    en hård beslutning som nogle satte spørgsmål til, men havde ikke kunne leve med mig selv hvis han var blevet syg, og skulle aflives akut, bare fordi jeg ville have 3 dage mere sammen med ham..


  •   28. nov 2016 Følger ofte min mavefornemmelse, om det er med træning eller dyrlæge.

    Står lige nu en lignende situation omkring min mavefornemmelse, dog med min kat. Og puha, den er virkelig ikke sjov


  •   28. nov 2016 Vores Intuitiv er guld værd, den skal vi bestemt lytte til. men den skal altid konsulteret af fornuften.

    Vores intuitiv er baseret på ubevidst viden, og instinkter (og for nogle af os, også viden fra de "højere magter")

    Den ubevidste viden kan have ret, men det kan også være gamle erfaringer, som giver dig svaret, og at disse erfaringer ikke længere er relevante/logiske eller måske dissideret forkerte. Fordi da du fik dem, var du et andet sted i dit liv.

    De gamle instinkter som var skide smarte, da vi levede i huler, er det bare ikke længere i vores verden, men de ligger stadigvæk meget dybt i os. De giver os en intuition til at agere på en bestem måde, som måske ikke længere er så smart, som den gang.

    Intuitionen er en vigtig medspiller og en særdeles god ven - men husk at konsultere fornuften, den lever sommetider i en anden verden/tid, end dig.

    Intuitionen og fornuften, er et fantastisk makkerpar, som vil nå meget højere end hver for sig.


  •   28. nov 2016 Følger altid mavefornemmelsen. Den har som regel ret.

    Særligt i forhold til daglig træning. Hvis jeg føler, at den her træning ikke vil gå godt, så vil jeg gøre noget andet end der egentlig var planen. På sådanne dage, så vil jeg ikke kaste mig over udfordrende træning, men blot tage det mere med ro smiley


  •   4. dec 2016 Mavefornemmelsen er så vigtig i alt vi gør, men som Dorthe skriver skal vi huske at konsultere fornuften også.

    Jeg har mange gange stået i en situation med min hest, hvor følelser, økonomi, rådgivning Mv. Har talt for og imod og tit modsigende, og her har jeg altså lyttet til maven og den indre stemme og hver gang har vist sig at være det rigtige valg.
    De gange jeg er gået imod, fx. Af økonomiske årsager har vist sig at være det dummeste jeg har gjort, fx. At låne min hest ud 2. Gang når jeg inderst inde vidste at det var dumt, det har jeg så brugt 1,5 år og 12.000 på at rette op på efterfølgende. Set i bakspejlet havde det været billigere ikke at låne ham ud og samtidig var han blevet skånet for en del.


Kommentér på:
Hvad siger din intuition dig?
LineOlsen
LineOlsen (Kommerciel blogger)
Oprettet i dag kl. 07:27
Annonce