Hvilke planer har jeg for 2017?

Hvilke planer har jeg for 2017?

1356visninger 1 svar | 18. jan 2017

(Lidt forsinket) God nytår HG!
Eftersom vi er startet på en frisk i 2017, tænkte jeg, at det ville være en oplagt mulighed til at fortælle, hvad mine planer og forventninger er for sæson 2017. Hvert år og hver sæson er en mulighed for at udvikle sig, og det skal selvfølgelig gribes med kyshånd.

 

2017 varierer fra de andre sæsoner, da dette er den første sæson, hvor jeg frivilligt ikke stiller op til landsholdet haha. Jeg har redet landshold siden 2010, bortset fra 2015 hvor jeg boede i England og derfor ikke kunne stille op, og det er altid rigtig sjovt og meget lærerigt. I år ligger de store stævner dog bare udenfor sommerferien, og da jeg starter i 3.g i august, synes jeg ikke, at det er rimeligt for mig selv at tage en hel uge ud af mine skolegang. Det er selvfølgelig et valg, og noget jeg selv prioriterer, men jeg ærgrer mig lidt alligevel. Jeg elsker at ride landshold, og jeg synes altid, det er en mulighed for at oppe mig selv.

 

Dog har jeg søgt om at ride VM hold i Sydafrika i juli, og det er jo super spændende. VM er dette år på et andet kontinent, og hvis jeg bliver valgt, skal jeg, sammen med holdet, flyve til Sydafrika og repræsentere Danmark på en lånepony. Det er altid spændende at se, hvilke ponyer man får tilbudt, men det er en stor oplevelse og mulighed i sig selv. Det ville også være første gang, at jeg skulle ride stævne et andet sted end kontinent. Jeg krydser i hvert fald fingre!

 

Mht. Stævner i Danmark forventer jeg ikke at ride så mange stævner i år, som jeg gjorde sidste år. Sidste år, hvor jeg både red landshold og alm. Stævner, skulle Minx gå stævner og træninger hver 2-3. Uge, og jeg kunne mærke på hende, at hun ikke synes, det var sjovt at gå så meget. Det har jeg selvfølgelig lyttet til, og besluttet jeg skal skære lidt ned på det hele.
Jeg vil gerne ride så meget som muligt, men lige nu har jeg kun én pony at ride konkurrence på, da jeg stadig ikke har fundet en pony mere, og hun skal ikke gå det hele.


Minx og jeg til VM par 2016 - får lige et velfortjent klap 


Derfor er min stævneplan lige nu således:

Vinterpar i marts – vinterpar skal jeg ride med min veninde Maja, og det er mest bare for at komme i gang igen, og lige få ponyerne lidt ud inden sæsonen får i gang. Vinterpar er dog indendørs, så det er ikke helt det samme.

Champions League i april – Champions League er et stort stævne i Frankrig, som vi kvalificerede os til, da vi vandt DM hold sidste år. Champions League er et nyt stævnekoncept, hvor alle de bedste hold fra Europa har kvalificeret sig, og skal så konkurrere om at blive det bedste hold i Europa. Det er sindssygt spændende, og jeg glæder mig virkelig meget.

NTC i maj – NTC er et holdstævne, og man konkurrerer om at blive det bedste hold i Norden. Sidste år red jeg NTC med landsholdet, men i år skal jeg ride det sammen med et klubhold. Mit klubhold består af 4 af de bedste ryttere i Danmark, så det glæder jeg mig til hehe.

VM Par i juli – alle parstævnerne skal jeg igen i år ride med Sophie Peters, som jeg også red med sidste år. Sophie og jeg har redet sammen i mange år, og vi udvikler os begge to hele tiden, så jeg glæder mig til at ride med hende. Til de store mesterskaber er det vigtigt for mig, at jeg yder mit bedste hele tiden. De store stævner er både med til at udvikle mig ridemæssigt, men det udvikler også min mentalitet.

DM Par i september – DM Par skal jeg også ride med Sophie, og der gælder samme princip som for VM Par.

DM Hold i oktober – DM Hold skal jeg også ride med mit klubhold, og det glæder jeg mig også til. DM Hold er i år det sidste stævne, og for mig er det også et af de vigtigste.

 

Træner Rob Taylor fra England hjælper sin rytter med ophop. Foto: AnitaRamussen Foto


Der ligger nogle stævner, som jeg stadig ikke har helt besluttet, om jeg skal ride, for det kommer an på, om jeg får ny pony osv. VM Hold og Selected Pairs er heller ikke med, da det ikke er mig, som beslutter, om jeg skal ride dem.

Derudover vil jeg gerne deltage i træninger med flere forskellige trænere, så jeg håber, at der bliver arrangeret noget med trænere fra udlandet.

 

Selvom jeg ikke skal ride såå mange stævner i år, er det stadig vigtigt, at Minx og jeg er i god form. Jeg har endnu ikke besluttet, hvordan konditionstræningen for os begge skal forløbe, men det bliver nok noget i stil med sidste år – hvis du ikke ved, hvad jeg snakker om, så kan du læse mit konditionstrænings-program fra sidste år lige her: http://www.hestegalleri.dk/blog/hvordan-konditionstraener-jeg-mig-selv-og-min-hest/184

 

Jeg håber, at sæson 2017 bliver lige så godt og lærerig som sidste år. Jeg ser i hvert fald frem til at ride stævner på Minx igen, det glæder jeg mig altid til.

 

Jeg lover, at der kommer flere blogindlæg, og at de kommer mere hyppigt. Jeg er ked af, at de altid kommer for sent. Jeg tænker, at jeg laver nogle flere ”hvordan rider man” indlæg, og så har jeg fået en idé om, at jeg måske kan lave et indlæg efter de større stævner, så I kan få en følelse af, hvordan det er at være til mounted-games stævner – men kun hvis I vil have det selvfølgelig,

 

Vi ses igen snart til et nyt indlæg!

 

 

ps. hvis I ikke vil misse noget, så kan I følge med her:

Facebook: https://www.facebook.com/Charlot.nissen

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UClXkBqpH569Ow2ZFPpZp0Eg

Instagram: @charlottenissen

Snapchat: @charlotnissen

 

:) 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Hvilke planer har jeg for 2017?
Kommentér på:
Hvilke planer har jeg for 2017?
Annonce