Kærlighed og kraft

Kærlighed og kraft

3324visninger 4 svar | 20. sep 2016
De fleste elsker deres heste og er fulde af kærlighed. Men desværre betyder det også at når de er kærlige sammen med hesten bliver de bløde, blide og omsorgsfulde og føler sig ikke samtidig kraftfulde. 
Hvis de skal være kraftfulde og har brug for f.eks. at bede hesten om ikke at gå ind i sig, så ser det ud som om den eneste vej er vreden! Og det er ikke særlig hensigtsmæssigt at tale fra vrede - under nogen omstændigheder.

Jeg hører desværre også igen og igen fra unge piger der elsker heste og elsker at gå til ridning, at hvis de skal sætte sig igennem og få deres hest til at lytte, så er de nødt til at blive vred på den! Men er det nu også den hele sandhed?

Nej - selvfølgelig er det ikke det! Du kan nemlig sagtnes være kærlig og kraftfuld på samme tid. Du kan sagtens være blød og stærk, du kan være blid og bestemt og du kan være omsorgsfuld samtidig med at du er fuld af kraft.

Når vi taler til vores heste fra kærlighed vil vi ikke opleve de samme kampe, som hvis vi taler fra vrede. Vi vil heller ikke opleve heste der siger fra eller bliver bange, for de kan mærke den grundlæggende følelse af kærlig og kraftfuld kommunikation.


Taler vi derimod til vores heste fordi vi bliver vrede, såret eller ked af det, vil vi ikke opnå en kommunikation der virker på lang sigt. Vi vil hver gang skulle skrue os helt op - og helt ærligt - hvem gider det. 

Det er da langt skønnere at kunne kommunikere blidt, blødt, omsorgsfuldt og for fulde kraft!
Men bare rolig - du er ikke alene - det er ikke kun dig der syntes det er svært at være kærlig og kraftfuld på samme tid - det er der bare aldrig nogen der har lært os!


Du kan læse meget mere om at være kærlig og kraftfuld på min nye hjemmeside www.trueleadacademy.dk



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Kærlighed og kraft
Kommentér på:
Kærlighed og kraft
Annonce