Lad Healing Hjælpe Dig - Part 2

Lad Healing Hjælpe Dig - Part 2

26. sep 2016

Som jeg skrev i mit sidste oplæg om healing af min unge hingst King William, så ville der komme en forsættelse af det om healing. I den forbindelse har jeg bedt min healer Lotte Hebe Johansson skrive lidt om healing, og hvad der er vigtigt at tænke over, hvis man overvejer healing til sin hest.

Lotte har healet mine 3 drenge, Prince Chato, King William & Lord Korpus. Det har været en kæmpe hjælp for mig, at hører fra dem. Men det har også været en hjælp for dem at komme ud med nogle ting, og jeg har fået gladere heste, og bedre kommunikation med dem.
Læs evt. oplægget om King William (Wulcan) ;)

Efter aftale med Sielja Dantved fra Drumhorse Stable Denmark, har jeg lovet lige at knytte nogle ord på det med healing af hest.

Jeg selv er uddannet indenfor reiki metoden, hvor jeg har MASTER-GRADEN. Det vil sige, at jeg må undervise og initiere andre nye healere i denne metode.

Min oplevelse er, at der er ved at være større fokus på healing af sine dyr, og det er jo fantastisk. At man her giver sine dyr og sig selv den gave, på samme måde som når vi får noget godt til os selv, mærker energien og glæden blomstre, gør dyrene det også. Her er et nyt dækken eller heste-bolcher ikke altid det hesten har brug for, de har også brug for noget til deres sjæl ligesom os, ikke kun materielle ting... Oohh lord, der er vi nu ellers gode til at forkæle dem ;-)

Det at blive hørt for dem, mærke den her energi, omsorg og kærlighed der er i healing, kan også stabilisere forholdet imellem hest og ejer, også selv om man syntes at ens hest er den mest fantastiske i verden, så kan der være punkter, hvor man bekymre sig, og ikke helt kan knække koden på hvor det er man taler forbi hinanden. Har min hest det nu godt her ved mig ?? Han/Hun virker lidt .. hmm ked eller energi forladt...er det foder?? Er hun glad  ??
Alle de her følelser der er forbundet med at være heste-ejer, hvor man ønsker alt i verden til ens bedste ven som står der på marken, og tager imod én med kærlighed, hver gang man kommer ud til den.


Det er finde en healer til sin hest er en jungle, der er en del der har taget uddannelse indenfor det, enten som Reiki I healer - med fysisk håndspålæggelse eller Reiki II - hvor man også har fjern-healing med (den vinder meget indpas hos både dyr og mennesker). Det kan være spirituel dyrehealing - som også er et fantastisk redskab .. den benytter jeg mig også af .. det kan være Sharmanistisk healing .. der er forskellige og flere metoder dog er Reiki den mest udbredte.

Her er det så vigtigt at man er tryg ved den der healer ens dyr, det handler ikke om man har én eller flere uddannelser bag sig. Hvis man kan mærke at man ikke føler sig sikker, ved at ligge sit dyrs velfærd i hænderne på en healer, skal man finde én anden.
Vigtigt vigtigt .. Det handler ikke om hvem der er billigst eller bor tættest på.

Her mærker man efter, og det kan man som hesteejer.
Man er ikke altid god nok til at mærke efter i forhold til sig selv, og får nogle "rap over snuden". Men i forhold til sin hest, her ved man godt hvem der skal have lov at arbejde med den, enten fysisk eller mentalt.
Så kan man mærke en blokering i forhold til den enkelte healer, så passer kemien ikke, her skal man finde en anden. Det handler ikke om hvem der har flest uddannelser, men kemien med healeren, at man lytter til sin intuition, så får man den bedste oplevelse.

Kort her til sidst- Jeg har været inde og lave fjern-healing på Drumhorse Denmarks heste, de tre drenge i stalden, hvor jeg har brugt reiki, spirituel dyrehealing, sharmanistisk samt kanaliseret healing. Ligesom ejerne får nogle fantastiske oplevelser med healing, får vi healere også nogle oplevelser med hver hest.
Jeg ved aldrig hvad jeg skal ind at arbejde med før jeg er i det, og "får ind" hvilke metoder der passer til hver hest.
Vi kan have en forestilling om fra ejer, hvad de mener omkring forskellige situationer, og ønsker om hvad der skal kigges på. Men det er i processen, at man ved hvad det er for et dyr, som man har med at gøre, og hvordan det skal håndteres.
I samarbejde med Drumhorse Denmark, har det været en stor fornøjelse at arbejde med deres fantastiske heste, med hver deres personligheder og tilgang til livet. Og så er de bare nogle skønne mennesker at være sammen med omkring dyrene. Tusind tak for det..

Hilsen Lotte Hebe Johansson

http://www.hebe-universet.dk/


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce