Lær at tale med dyr

Lær at tale med dyr

4247visninger 45 svar | 13. mar 2017

Lær at tale med dyr

I går holdt jeg endnu et kursus i dyre telepati. Det giver mig den dejligste følelse i maven, at se deltagernes ansigter lyse op, når de hører de første beskeder fra dyrene, og bagefter får dem bekræftet af ejerne! At kommunikere telepatisk med dyr er ikke en evne forbeholdt de få. Det er derimod en evne, vi alle er født med. De fleste lærer igennem deres liv, at bruge hovedet, tænke logisk, og at ’der ikke er mere mellem himmel og jord’. På den måde lukker vi selv ubevidst for de kanaler, telepati arbejder igennem.
Når jeg spørger deltagerne på mine kurser, hvornår de havde deres første oplevelse af telepati med et dyr, så kan de alle finde mindst én historie. Én historie, hvor de oplevede en særlig forbindelse, eller hvor en følelse, tanke eller fornemmelse om deres dyr, senere blev bekræftet for dem. Det er en ære, at lære disse mennesker, at skabe endnu flere af disse historier – til både deres eget men bestemt også dyrenes bedste!

De første skridt til at høre dit dyr

Første skridt til at lære at kommunikere telepatisk med dyr er at anerkende, at alle dyr har en sjæl. At de er levende, tænkende og følende væsner. At de rummer ønsker, drømme og visdom. At de forstår meget af, hvad der foregår omkring dem. For verden er som vi er. Dét vi tror på, det vi beslutter er sandt, vil vores krop og system prøve at finde beviser for, er sandt. Vi ser alt ud af de briller, ud af de overbevisninger, vi har. Så for at åbne muligheden for at høre dit dyr, er du nødt til at beslutte, mærke og tro på, at dit dyr har noget at fortælle.
Hver dag ser jeg eksempler på, hvor kloge og tænkende vores dyr er! Min veninde fortalte engang Chanel, at hvis hun stejlede nu, ville hun gå ind og hente en godbid til hende i stalden. Uden yderligere tegn stejlede Chanel, og gik så hen til stalddøren og ventede. Der var ingen tvivl om, at Chanel ikke bare forstod beskeden men også forstod, hvad hun fik ud af det..

Næste skridt er at tro på, at du selv er i stand til at høre de telepatiske beskeder, dine dyr udsender. Én ting er at tro på andre kan, men du er også nødt til at tro på, du selv er i stand til det. Ellers vil din hjerne ubevidst finde undskyldninger for de oplevelser, du har. Du kender sikkert undskyldninger som: det er nok bare tilfældigt eller det var nok sket alligevel. Hvis du ikke tror på, at du selv kan snakke med dyr, så vil du ikke være i stand til at opdage alle de tidspunkter, du allerede gør det! Så tillad dig selv, ikke at bortforklare de ’mærkelige oplevelser’. Som når din hund ved hvornår du kommer hjem. Eller din hest mærker dit humør. Eller når du havde på fornemmelsen, at din kat var syg, lige inden den kastede op. Prøv i stedet at se på oplevelserne med nye, friske øjne – og opdag hvor meget du allerede taler med og hører dit dyr.

Kom ud af hovedet

Én ting er sikkert, og det er, at det ikke er muligt at tænke sig til eller bruge sin logik, til at høre telepatiske budskaber fra dyrene. De fleste af os bruger vores hoveder en del, på arbejde og i skole. Men når vi arbejder med telepati, så skal vi ud af hovedet, og ned i vores krop. Vi skal have fat på og styrket vores intuition.

Vores intuition kan kommunikere med os på et utal af måder. Det kan være tanker, ideer, en mavefornemmelse, et billede, en fornemmelse, et sanseindtryk, en drøm eller noget helt andet! Begynd’ at tro på og følge den vejledning, du føler, du får. Hvis du pludselig mærker en trang til at ride i skoven i stedet for dressur på banen, så følg den. Eller hvis du pludselig fornemmer, at din hund er tørstig, så tjek dens vandskål. Når jeg laver sessioner med folk og deres dyr, siger de fleste på et eller andet tidspunkt i løbet af samtalen: Dét der havde jeg på fornemmelsen, eller dét havde jeg overvejet. Hvorfor? Fordi de er i kontakt med deres dyr, og de ubevidst modtager nogle af de beskeder, dyrene sender.

Øv’ dig i at høre din intuition, når den vejleder dig. Det er denne kanal, dit dyr lettest kan kommunikere med dig. Og JA – det vil måske føles, som om, det er ’noget du finder på’. Det vil føles, som om det er din egen fornemmelse eller tanke. Men hvis det kommer ud af det blå, meget hurtigt, eller på et mærkeligt tidspunkt, er det formentlig en besked fra dit dyr. Mange hesteejere fortæller mig, ”jeg ser billede af græs imens vi rider, men jeg har da ikke lyst til at spise græs?”. Nej.. Men det er der en anden, der har. 😉

Det sværeste er…

Det sværeste er, ikke at høre beskederne fra dyrene. Det sværeste er at lære at tro på de beskeder du får ind. For tro mig, DU får allerede beskeder og informationer ind fra dit dyr. Men når du at opdage det? Og hvis du gør, følger du så det, du bliver guidet til? Dyrene sender os hele tiden budskaber, og jo mere vi lytter til dem, desto flere vil de sende. Start med at blive mere bevidst om din intuition, og om de pludselig fornemmelser, følelser og tanker du får ind – så skal du bare se løjer!


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Lær at tale med dyr
  •   13. mar 2017 Det er altså interessant.

    Jeg er SÅ interesseret i alt sådan noget her. Men jeg synes godt nok også, at det et eller andet sted er svært!
    For ja, man er rigtig god til bare at sige: "Jamen det er tilfældigt" osv.

    Jeg håber jeg en dag kan komme på noget kursus e.l. og så er jeg i gang med at samle diverse bøger c:.
    Kender du til nogen, ikke sådan direkte "sådan telepaterer du" etc., men håber du ved hvad jeg mener, udover De Kloge Dyr fra Winnie?


  •   13. mar 2017 Kan man komme til ubevidst at telepatere til sin hest?
    Hvis man f.eks. forestiller sig at den gør noget bestemt, hvor hesten så reagerer, fordi den tror/håber, at det er det man ønsker? smiley


  •   13. mar 2017 Briarwood Horses - Nyklægget student!
    Det er nemlig super spændende - og kan være svært at forholde sig til! smiley
    Jeg forstår ikke helt spørgsmålet. Kender jeg nogen der hvad?


  •   13. mar 2017 © Tales by Sipo - Eventyr fotografen
    Ja så absolut. smiley Sådan foregår det meste af vores kommunikation - ubevidst. Som når hesten stopper, fordi vi tænker at lave en parade ved A osv. Men de færreste tænker det som telepati, og i stedet som uopdragenhed.
    Men så absolut sker der en masse kommunikation helt ubevidst!


  •   13. mar 2017 Har du nogle hurtige gode råd til at styre sine tanker bedre?
    Skal man lære at tænke i billeder, eller skal man sige tingene inde i hovedet?

    For det giver jo mening, at hvis jeg har kaos i mit hovede over at være flyttet til et større sted, så hjælper det hvertfald ikke min hest til at tackle det bedre smiley


  •   14. mar 2017 Hov, der mangler et ord!
    Bøger :).


  •   14. mar 2017 tales

    det er din krop som gør nogle ting som hesten så opfatter og reagere ud fra og det kan være meget små signaler som at man læner sig tilbage en halv centimeter kort før man rammer A helt ubevidst fordi man tænker nu skal vi stoppe og så gør hesten det bare


    jeg har min pony hvor det at jeg fx lukker hånden om træktovet lidt mere anspændt hvis der fx kommer et vindpust og det mærker hun fordi jeg "hiver" i tovet eller at "trykket" ændre sig selvom tovet hænger løst

    og så stopper hun og kigger skræmt for hvad er det jeg er bange for

    men giver jeg tovet til min søster og vi går samme rute og jeg går bagved pony og har nøjagtig samme tanker som når jeg slev går med pony

    så sker der ingenting

    hvorfor kan jeg så ikke snakke med min hest og påvirke hende når min søster har hesten i hænderne


  •   14. mar 2017 tales du skal vælge det vise det føle det


    hvis du forestiller dig at når du skal ud at ride en tur og du ved at ved den sten så bliver hesten skræmt

    så skal du forstille dig
    (til at starte med når du starter med at dyrke denne måde at "ride" på og styring af tanker)
    dagen før hvordan du rider den tur helt ned til hvert enkelt hov hvor du forstiller dig hvor godt det går og hvordan hesten bare er med dig og hvordan den går forbi den sten i den flotteste holdning
    flere gange det skal køre som en sang på hjernen

    så en times tid før du skal ride så køre du den tur igennem med mega hurtig fart som om at du spoler i filmen flere gange hvor du så husker hvor godt det går forbi den der sten

    og tror du nok på det her så virker det trust me

    jeg snakkede med Rasmus Bagger omkring kl 21 dagen efter klokken 15 gik jeg med hesten

    vi gik et sted hvor hun konstant var begyndt at stejle og vende rundt og stoppe op og forsøge at "flygte" fordi mine tanker gik i mit kropssprog som påvirkede hesten

    jeg endte med at "parkere" hende der hvor det var farligst
    slap hende så hun stod helt selv
    fandt mobilen frem og endte med at tage tror 10 billeder af hende hvor jeg fokuserede på at få øre frem og få hende til at kigge i rigtige retning mm.

    og så kunne vi fremadrettet sagtens gå der igen
    (og det sted havde min søster gået med ponyen før jeg havde snakket med Rasmus uden nogen former for problemer)


  •   14. mar 2017 Taler du i form af billeder til hesten, tænker sætningen i hovedet, eller siger du det som om du snakker med hesten?

    Altså eks, hvis jeg vil spørge min hest om han er parat til og blive redet på, hvordan skal jeg så sige det til ham, hvis du forstår?

    Jeg gad også godt vide, om der er nogle måder man kan kende forskel på telepati og noget man forestiller sig/ønsketænkning.
    Hvordan giver hesten svar tilbage, skal man bede den om et tegn den skal gøre?

    Jeg har eks lært min hest og gabe på kommando, og jeg har den sidste tid tænkt/læst/prøvet på og finde et lille tegn på det jeg tænker bliver overført til min hest.
    Igår sidder jeg så i stalden på en stol og venter efter min hoppe har folet på føllet kommer på benene osv. Min anden hest står i boksen lige ved siden af og kan næsten nå mig med hovedet ud af bokslågen, jeg når lige og tænke kort at det ku være sjovt og lære ham og flehme/vippe overlæben op også, hvorefter han kort efter gør det. Der er uden tvivl nye dufte omkring sådan et nyt føl, og han er hingst, så hvad der gjorde at han gjorde det jeg tænkte syntes jeg er svært og vide?
    Jeg bruger godbidder når vi træner tricks, så han fik selvfølgelig en guf, og så sad det tricks ellers i skabet. Idag kunne han også uden problemer, men tænker om han husker episoden fra igår med udløst guf for det?

    Jeg vil lige sige jeg tror på telepati, ingen tvivl der, jeg mangler bare lige hjælpen til og prøve det af. Jeg vil selvfølgelig ta noget kursus engang for dygtiggørelse, det tror jeg er nødvendigt selvom man finder ud af hvordan man kan kommunikere.


  •   15. mar 2017 Utroligt dejligt indlæg, TAK for det. Jeg oplever også specielle og interessante ting, og jeger endelig ved at smide skuldrene og lade det komme smiley jeg vil SÅ gerne på kursus!

  •   15. mar 2017 Tales by Sipo
    Jeg har skrevet lidt om det i dette blogindlæg: http://www.mathilde-denning.dk/2017/03/07/har-du-talt-din-hest-dag/

    Ja det giver rigtig god mening! Dejlige overvejelser. smiley Det er lidt ligegyldigt, hvordan du siger det - verbalt, inde i hovedet, i billeder osv. Du kan bare bruge 'den kanal', der falder dig mest naturligt. Vigtigst er et klart fokus og et positivt billede af, hvad du ønsker, altid.


  •   15. mar 2017 Briarwood Horses - Nyklægget student!
    NU er jeg med! smiley
    Carol Gurney: The Language of Animals
    Pea Horsley: The animal communicator's guide through life loss and love
    Madeleine Walker: Pets past lifes

    Det er nogle af mine yndlingsbøger, som giver god inspiration, og sætter dig lidt ind i denne tankegang! smiley Ønsker man at lære telepati selv, vil jeg dog altid anbefale, man tager et live kursus!


  •   15. mar 2017 Fantastisk, tak! Dem vil jeg se om jeg kan snuse op og få fingrene i :D.

    Skal helt sikkert på kursus(er) på et tidspunkt, det er bare lige med at have tid og penge til det! Og kunne komme rundt, ikke nemt når man er fra Fyn og det meste bliver holdt på Sjælland eller Jylland :D.


  •   15. mar 2017 Ina S
    Spændende fortællinger. Jeg arbejder selv med at træne mine heste på energi og tanke, så jeg kender til det. smiley Men der er stor forskel på at træne ved hjælp af energi, og så at telepatere med heste, som er en dialog.
    Telepati kan foregå over alle distancer, det kræver ikke fysisk kontakt eller tilstedeværelse. Vi kan nå rigtig langt, ved at bruge vores energi og tanker som værktøj til kommunikation! I min optik er forskellen, at telepati ikke fokuserer på at 'at bede hesten om noget', men at det derimod giver mulighed for at hesten kan sige noget til os. Det er en dialog. smiley


  •   15. mar 2017 Rosa.
    WOW ! Sikke en kraftfuld historie. Ja der er vidst ingen tvivl om, at der var telepati på spil! smiley


  •   15. mar 2017 Briarwood Horses - Nyklægget student!
    Der er faktisk efterhånden en del, der har hevet i mig, for at få mig til Fyn og holde et kursus. Men jeg kender ikke lige et sted, hvor jeg kan afholde det. Hvis du kender et godt sted, må du meget gerne skrive en PB! smiley


  •   15. mar 2017 Nu fik jeg lige googlet efter Carol og faldt over denne hun også har skrevet.

    https://www.saxo.com/dk/the-beginners-guide-to-animal-communication_carol-gurney_cd_9781591791096

    Er det en du har erfaring med?


  •   15. mar 2017 Uuuuh! Jeg tror måske jeg kender et sted i Odense :D. Jeg finder lige ud af det!

  •   15. mar 2017 Stald Vestergaard
    Tak for din kommentar og mange fine spørgsmål!

    Sådanne spørgsmål er præcis det, vi afklarer på mit kursus. Der er mange måder at tale til vores hest på, der findes mange kanaler vi kan arbejde igenne. Blandt andet ord, billeder, følelser, fornemmelser mm. Vælg' den der kommer mest naturligt til dig - hesten forstår det hele. smiley
    Vi arbejder netop på at finde ud af, hvad forskellen på telepati og egne tanker er - og hvordan vi kan kende forskel. Den bedste måde at lære at kende forskel, er ved at få bekræftet og afkræftet det man modtager af ejeren til dyret. Så man kan lære at skelne! Det er det sværeste ved telepati, at kende forskellen, og det de rigtig dygtige telepatører øver sig på i årevis!

    Der er vidst ingen tvivl om, at der var en telepatisk udveksling mellem jer i den situation du nævner. Fantastisk. smiley


  •   15. mar 2017 Hvor holder du til henne?

  •   15. mar 2017 Stald Vestergaard
    Jeg holder til i KBH. Men holder kurser i hele Danmark! Du kan se mere her: www.mathilde-denning.dk smiley


  •   15. mar 2017 Briarwood Horses - Nyklægget student!
    Nej jeg kender desværre ikke til den! smiley
    Dejligt, det ville være super.


  •   15. mar 2017 Så må jeg prøve at udforske selv :D.

  •   16. mar 2017 Jeg har selv taget inspiration fra dette indlæg og forsøgt med min hest. Lige pt. øver vi at klippe øre hår, hvilket er noget hun ikke bryder sig om. Men så prøvede jeg bare at stå ved siden af hende og tage nogle dybe indåndinger og tale til hende inde i mig selv. At nu skulle vi klippe øre hår, det var ikke farligt, men at jeg godt kunne forstå, at hun blev bange for lyden - men at hun bare skulle slappe af. Og så gik jeg ellers i færd. Og for FØRSTE gang, så stod hun bomstille og lod mig gøre det, hvor hun før har skubbet og mast. Forsøgte at få hende til at dreje hovedet til forskellige sider, det skete også. Bagefter følte jeg at hun kiggede på mig helt anderledes, hendes øjne plejer ikke at følge mig hvis jeg går på siden af hende, men det gjorde de denne gang. Hun virkede mere mild og opmærksom på mig. Det var en underlig oplevelse!

  •   16. mar 2017 fylla
    nu ved jeg ikke hvordan folk de tænker

    men jeg tænker ved at køre film igennem mit hoved smiley

    så self siger jeg bare tænker når jeg mener køre film igennem mit hoved smiley


  •   16. mar 2017 Sandra Fogtmann Jørgensen
    Hvor er det mega sejt! Der skal nemlig ikke ret meget til - bare de får en chance for at forstå, hvad vi vil, og vi tager et øjeblik til at forbinde os med dem. TAK for at dele. smiley


  •   16. mar 2017 Havde en lignende oplevelse i går som Sandra, med min dulle. Det er sjovt som de nogen gange bare reagerer promte, hvis man har en tanke eller følelse i kroppen.
    Jeg gik tur, og normalt spooker hun over intet. Der var stadig noget af det i går, men når jeg husker at trække vejret og snakke til hende, både verbalt og inde i hovedet, så var tingene pludselig ikke så farlige igen. Hun gik så hurtigt at jeg slet ikke kunne følge med, for hun ville BARE afsted på eventyr :D. Det lyste ud af hende! Og jeg kunne mærke glæden fra hende, det er altså sjovt sådan nogle oplevelser man får :D.


  •   17. mar 2017 Men det du beskriver i første del af indlægget omkring Chanel som fik en godbid hver gang den havde stejlet er jo typisk positiv forstærkning af adfærden og derfor vil hesten jo netop "stå og vente" fordi den blev belønnet for en adfærd.

    Skrev skeptikeren smiley


  •   17. mar 2017 Sandra
    Chanel får aldrig godbid for at udføre noget. smiley som der står, sagde min veninde en dag, hun ville hende en godbid til hende - og først da gjorde hun det.
    Chanel får ingen godbidder af mig eller nogen andre, derfor er det særligt. smiley


  •   20. mar 2017 Spændende oplæg og ønsker selv ofte, at min hest vil fortælle mig hvordan han har det.
    Jeg oplever tit hesten som spejlende af min egen sindstilstand. Hvordan kan jeg være sikker på, at det ikke er mine egne signaler, men hestens jeg fornemmer?


  •   20. mar 2017 Kristina C
    Godt spørgsmål! Dyrene spejler os nemlig rigtig rigtig ofte. Det kræver øvelse, at kunne skelne imellem 'mig' og 'hesten', da fornemmelserne føles ens inde i dig. Med træning kan man dog lære at skelne, så det bliver tydeligt, hvornår det er dig, og hvornår det er din hest. smiley


  •   20. mar 2017 Hvordan kender du forskel på om du telepaterer med dyret og dermed får respons, og om du bruger ubevidst kropssprog? Her tænker jeg altså udelukkende når du er ude ved den. smiley

    For eksempel:
    Jeg bruger meget den med at tænke / fokuserer på et bestemt sted i ridningen (f.eks. bokstav eller stolpe) når hesten skal lige hen mod et bestemt sted. Det gør jeg for at mit kropssprog bliver klart og entydigt overfor hesten.
    Hvis han skal over et spring, tænkes han over springet ved at rytter først "for sit indre blik" so to speak, forestiller sig at krikkedyret kommer over forhindringen problemløst. Det får rytter til at slappe af og være mere selvsikker over springet.


  •   21. apr 2017 Hvad er prisen på sådan et kursus?

  •   23. apr 2017 Maibrit C
    600kr smiley


  •   24. apr 2017 Rosa
    Ja det har jeg Rosa. Jeg tror på, at vores afdøde dyr bliver omkring os hele vores liv. Nogle gange reinkarnerer de (kommer tilbage i en ny form), andre gange sender de tegn o.lign. til deres ejere for komfort. smiley


Kommentér på:
Lær at tale med dyr
Annonce