Telepati et kvikfiks?

Telepati et kvikfiks?

1415visninger 16 svar | 11. jan 2017

Telepati
Det er blevet mere og mere populært at bruge en person, der kan telepatere med ens hest, hvis der er en problemstilling, man ikke kan få løst.

Mange er af den overbevisning - hvis der bliver hvisket i Lottes øre, så er problemet løst. Er det nu også det?

Jeg har gennem mange år arbejdet med kommunikation med dyr i form af telepati og clairvoyance, både i praktisk og som underviser. Min erfaring er lidt en anden, som jeg gerne vil dele med jer her i denne blog.

Trailerlæsning

Et af de hverdagsproblemer vi tit bliver udfordret på er, at vi ikke altid kan få vores heste til at gå ind i traileren. Jeg er selv blevet kontaktet flere gange af hesteejere, der gerne vil have løst denne konflikt. Det skal oftest være her og nu, fordi ”Lotte” skal til stævne i morgen og hun vil ikke gå op.

Hesteejer har forsøgt ALT… hesteejer har lavet en tråd på de sociale medier og fået en masse råd, hvor de fleste er afprøvet…. LOTTE VIL IKKE OP…

Lottes ejer kommer i kontakt med en hestehvisker via Facebook. Hun fortæller at Lotte gerne vil gå op, hvis hun får en belønning, når hun er oppe i traileren. Det er den aftale hun har lavet med Lotte. Det skal være de kiks, der smager af lakrids, da dem med gulerodssmag ikke falder så godt i Lottes smag...

 

Lottes ejer flyver ud og køber en masse lakridsbolsjer til Lotte - Der er styr på det.

Næste morgen vil Lotte ikke i traileren. Ejer kom også lidt for sent op, kunne ikke lige finde stævnejakken. Hvorfor virker det ikke? Er det mon det forkerte mærke lakridsbolsjer, der er blevet indkøbt?

 

Hvad kan telepati bruges til

Telepati eller clairvoyance er et fantastisk værktøj til at få nogle informationer frem, som vi ellers ikke ville være i stand til at få. Det er en form for genvej, som vi kan benyttes os af, når vi i det daglige, arbejder med vores heste og andre dyr. Men hvordan får vi så Lotte til at gå i traileren ved at bruge telepati?

I min model af verdenen, så får det ikke Lotte til at gå op i traileren, fordi det ikke løser den egentlige problemstilling. Det kan bruges til, at finde årsagen til, at Lotte ikke vil op.

Hvis vi antager, at Lotte føler sig klemt i traileren og det er det, hun fortælle i kommunikationen, så er denne info guld værd i træningen. Og bemærk, her skrev jeg træningen.

Jeg tvivler stærkt på, at du holder op med at være bange for edderkopper, selvom jeg tilbyder dig en Marsbar, for hver gang du rør ved en. Din angst er der stadig og det er Lottes også.

 

Træning

Der er utrolig mange måder at træne trailerlæsning på. Her skal du følge din egen overbevisning og hvad du føler er det rigtige for dig og din hest. Er du i tvivl, kan du altid kontakte en adfærdstræner.

Hvis det var min hest, så ville jeg starte med at gøre den fortrolig med bare at se traileren og gå rundt om dem. Hvor lang tid det tager, afhænger af hesten. Herefter er det rampen, der skal gøres fortrolig med osv. Små skridt frem. Lidt træning hver dag og i små bidder.

Der findes ingen kvik fiks

Hele min pointe med dette oplæg er, at du er nødt til at arbejde med din hest. Der er ingen forandring der kommer af sig selv. Jeg er sikker på, at hvis vi fik muligheden for at snakke med Lottes opdigtede ejer, så ville hun også indrømme, at der ikke var blevet trænet. For hvis der var det, så ville problemet ikke være så stort.



Billedet er fra gratis billeder pixabay.com

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Telepati et kvikfiks?
  •   12. jan 2017 Da jeg selv underviser i telepati og dyrekommunikation så er jeg slet ikke i tvivl om, at det virker. Der hvor jeg vil hen med det er, at man er nødt til at finde den egentlige årsag til problemet og så arbejde videre der fra.

    Det er lige præcis det du kan bruge telepatien til. Men det er ikke et kvik fiks, man er selv nødt til at arbejde videre med den viden man nu engang har modtaget. Herefter så anbefaler jeg at bruge de rette fagfolk, da mange af dem der kan telepati reelt ikke aner ret meget om træning. Så undgår man nemlig at hesten brutalt bliver læsset.

    Det svar lidt til at en sadelmager bliver sat til at sko en hest.



  •   12. jan 2017 Jeg synes det var et rigtig godt indlæg at læse.

    Jeg har godt nok hverken mere eller mindre lyst til at får en telepatør ud, men jeg synes det er et fornuftigt indlæg - du fortæller jo egentlig bare at telepati jo altså ikke på magisk vis fjerner alle problemer, men kan åbne op for en løsning.


  •   12. jan 2017 CALV - det kan jeg fordi almindelige heste interesserede kan tage på et telepati kursus uden nogen nogen form for heste kendskab. Jeg er desværre tit blevet kontaktet fordi en anden telepatør har udtalt noget som anatomisk er fuldstændig forkert. I det konkrete tilfælde var det til mere skade end det var til gavn for den stakkels hest.

    Det kræver også rigtig meget selvindsigt at arbejde med dette her. Har måtte rede trådene ud for en ung pige, hvor en "kollega" hvad trukket hendes egne personlige ting med ind i det det blev formidlet videre.

    Om i min verden svarer det til at en sadelmager begynder at sko og tager penge for det




  •   12. jan 2017 Ridning med hjertet - det er præcis det jeg mener med det jeg har skrevet

  •   14. jan 2017 Jeg har med vilje forsøgt at sætte lidt mere på spidsen end jeg normalt vil gøre, simpelthen for at få folk lidt op ad stolen smiley

  •   16. jan 2017 Noget helt andet smiley
    Hvad tager du for at "snakke" med heste ? Og er det ud fra et billede ?


  •   17. jan 2017 Lonnie B - det er normalt noget jeg gør i forbindelse med at jeg korrigere hesten. Det koster 800 plus kørsel ud fra et billede tager jeg 600.

  •   30. jun 2017 Det er da kedeligt at du har haft en dårlige oplevelse. Jeg forstå ikke at du ikke har startet med at få tjekket hesten krop og tænder igennem som noget af det første med de ridemæssige problemer du har haft.

    Mht til telepati så har din hest fortalt at han har været ude og ride. Blev han ikke reddet før du købte ham? Altså han blev redet på. De ting der kan komme frem under en telepati behøver jo ikke være sket hos dig - en anden ting er også at hvordan skal din hest vide hvad den fejler, hvis du ikke en gang ved det? Du kan jo godt have fx kræft uden at du ved det men have symptomer på noget helt andet.
    Man kan altid diskutere mersalgs delen og priserne, men jeg korrigere også nogle af de dyr jeg har telepati med , da det er min hoved beskæftigelse.
    Kan ikke se ud af dit opslag om du selv var tilstede under telepatien eller det kun var din veninde.



  •   4. jul 2017 Du skriver du bruger et år på at hygge - det er det jeg ikke forstår, hvis hesten er så ødelagt. En der kan telepati har heller ikke røntgen syn præcis som din dyrlæge ikke har. Det er en samtale der finder sted mellem hesten og den der kan telepati. Så oplysningerne kommer fra din hest.
    Jeg vil ikke forsvare Ditte - for jeg var ikke tilstede da det blev gennemført og jeg er ikke tilhænger af at lave aftaler med dyret, da jeg mener der ligger meget mere bag deres adfærd end at få en kiks hvis de står pænt. Men der til at sige at det ikke virker - det er jeg ikke enig med dig i.


Kommentér på:
Telepati et kvikfiks?
Annonce