Telepati et kvikfiks?

Telepati et kvikfiks?

564 visninger | 11 svar | 11. jan

Telepati
Det er blevet mere og mere populært at bruge en person, der kan telepatere med ens hest, hvis der er en problemstilling, man ikke kan få løst.

Mange er af den overbevisning - hvis der bliver hvisket i Lottes øre, så er problemet løst. Er det nu også det?

Jeg har gennem mange år arbejdet med kommunikation med dyr i form af telepati og clairvoyance, både i praktisk og som underviser. Min erfaring er lidt en anden, som jeg gerne vil dele med jer her i denne blog.

Trailerlæsning

Et af de hverdagsproblemer vi tit bliver udfordret på er, at vi ikke altid kan få vores heste til at gå ind i traileren. Jeg er selv blevet kontaktet flere gange af hesteejere, der gerne vil have løst denne konflikt. Det skal oftest være her og nu, fordi ”Lotte” skal til stævne i morgen og hun vil ikke gå op.

Hesteejer har forsøgt ALT… hesteejer har lavet en tråd på de sociale medier og fået en masse råd, hvor de fleste er afprøvet…. LOTTE VIL IKKE OP…

Lottes ejer kommer i kontakt med en hestehvisker via Facebook. Hun fortæller at Lotte gerne vil gå op, hvis hun får en belønning, når hun er oppe i traileren. Det er den aftale hun har lavet med Lotte. Det skal være de kiks, der smager af lakrids, da dem med gulerodssmag ikke falder så godt i Lottes smag...

 

Lottes ejer flyver ud og køber en masse lakridsbolsjer til Lotte - Der er styr på det.

Næste morgen vil Lotte ikke i traileren. Ejer kom også lidt for sent op, kunne ikke lige finde stævnejakken. Hvorfor virker det ikke? Er det mon det forkerte mærke lakridsbolsjer, der er blevet indkøbt?

 

Hvad kan telepati bruges til

Telepati eller clairvoyance er et fantastisk værktøj til at få nogle informationer frem, som vi ellers ikke ville være i stand til at få. Det er en form for genvej, som vi kan benyttes os af, når vi i det daglige, arbejder med vores heste og andre dyr. Men hvordan får vi så Lotte til at gå i traileren ved at bruge telepati?

I min model af verdenen, så får det ikke Lotte til at gå op i traileren, fordi det ikke løser den egentlige problemstilling. Det kan bruges til, at finde årsagen til, at Lotte ikke vil op.

Hvis vi antager, at Lotte føler sig klemt i traileren og det er det, hun fortælle i kommunikationen, så er denne info guld værd i træningen. Og bemærk, her skrev jeg træningen.

Jeg tvivler stærkt på, at du holder op med at være bange for edderkopper, selvom jeg tilbyder dig en Marsbar, for hver gang du rør ved en. Din angst er der stadig og det er Lottes også.

 

Træning

Der er utrolig mange måder at træne trailerlæsning på. Her skal du følge din egen overbevisning og hvad du føler er det rigtige for dig og din hest. Er du i tvivl, kan du altid kontakte en adfærdstræner.

Hvis det var min hest, så ville jeg starte med at gøre den fortrolig med bare at se traileren og gå rundt om dem. Hvor lang tid det tager, afhænger af hesten. Herefter er det rampen, der skal gøres fortrolig med osv. Små skridt frem. Lidt træning hver dag og i små bidder.

Der findes ingen kvik fiks

Hele min pointe med dette oplæg er, at du er nødt til at arbejde med din hest. Der er ingen forandring der kommer af sig selv. Jeg er sikker på, at hvis vi fik muligheden for at snakke med Lottes opdigtede ejer, så ville hun også indrømme, at der ikke var blevet trænet. For hvis der var det, så ville problemet ikke være så stort.Billedet er fra gratis billeder pixabay.com

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Telepati et kvikfiks?
 •   11. jan Jeg må indrømme - jeg kan slet ikke se ideen i det her "blog" oplæg. Istedet kunne man have kommenteret under det nyere indlæg omkring emnet med de her - kontroverser...

  Virker det - så virker det.. Hvorfor må man ikke tro og leve efter det? Om man får afvide Lotte kun vil læsses om lørdagen - så det da ligemeget? Virker det - SÅ virker det..

  Hellere det end en fusteret ejer/rytter/handler, der giver op - går hårdt til værks og så får en endnu mere ødelagt hest..

  Mange træner og træner og når man har ramt den samme mur flere gange, så ser jeg ikke problemet i at nogen finder ro i telepati fx. En ny ro kan også hjælpe mod en bedre træning..


 •   12. jan Da jeg selv underviser i telepati og dyrekommunikation så er jeg slet ikke i tvivl om, at det virker. Der hvor jeg vil hen med det er, at man er nødt til at finde den egentlige årsag til problemet og så arbejde videre der fra.

  Det er lige præcis det du kan bruge telepatien til. Men det er ikke et kvik fiks, man er selv nødt til at arbejde videre med den viden man nu engang har modtaget. Herefter så anbefaler jeg at bruge de rette fagfolk, da mange af dem der kan telepati reelt ikke aner ret meget om træning. Så undgår man nemlig at hesten brutalt bliver læsset.

  Det svar lidt til at en sadelmager bliver sat til at sko en hest. •   12. jan Jeg synes det er godt at der er kommet mere interesse for telepati her på HG - det er efterhånden ved at være accepteret.

  Jeg synes dog ikke at det var et godt blogindlæg... tvivler på at det får ret mange til at ønske at kontakte en der kommunikerer med dyr.

  Måske du skulle have formuleret det anderledes.


 •   12. jan Hvordan dælen kan du få det over i, at det svare til at få en sadelmager til at sko?

  Ja pardon, men det simpelthen et rigtig nederent oplæg i en blog.. og da dobbelt hvis du selv gør i det - men du rent faktisk beder folk om lade være med at bruge det/støtte sig til det..


 •   12. jan Jeg synes det var et rigtig godt indlæg at læse.

  Jeg har godt nok hverken mere eller mindre lyst til at får en telepatør ud, men jeg synes det er et fornuftigt indlæg - du fortæller jo egentlig bare at telepati jo altså ikke på magisk vis fjerner alle problemer, men kan åbne op for en løsning.


 •   12. jan CALV - det kan jeg fordi almindelige heste interesserede kan tage på et telepati kursus uden nogen nogen form for heste kendskab. Jeg er desværre tit blevet kontaktet fordi en anden telepatør har udtalt noget som anatomisk er fuldstændig forkert. I det konkrete tilfælde var det til mere skade end det var til gavn for den stakkels hest.

  Det kræver også rigtig meget selvindsigt at arbejde med dette her. Har måtte rede trådene ud for en ung pige, hvor en "kollega" hvad trukket hendes egne personlige ting med ind i det det blev formidlet videre.

  Om i min verden svarer det til at en sadelmager begynder at sko og tager penge for det
 •   12. jan Ridning med hjertet - det er præcis det jeg mener med det jeg har skrevet

 •   14. jan Jeg har selv tænkt det samme om folk der tror at telepati er en slags tilkøbt magi.
  Jeg synes bare du kommer til at virke bedrevidende og belærende - og det synes jeg at ALT for mange indenfor kommunikation med dyr - genren er.


 •   14. jan Jeg har med vilje forsøgt at sætte lidt mere på spidsen end jeg normalt vil gøre, simpelthen for at få folk lidt op ad stolen

 •   16. jan Noget helt andet
  Hvad tager du for at "snakke" med heste ? Og er det ud fra et billede ?


 •   17. jan Lonnie B - det er normalt noget jeg gør i forbindelse med at jeg korrigere hesten. Det koster 800 plus kørsel ud fra et billede tager jeg 600.

Kommentér på:
Telepati et kvikfiks?