Islænder Kápa - Part Islænder Kápa - Part Islænder Kápa - Part Islænder Kápa - Part Islænder Kápa - Part
Malle & Halli <3 :
Følg
Følger Følg ikke

Malle & Halli <3 :

Kvinde, 28 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 15. apr 2010
Offline - Senest online: 9. maj 2015 Bruger er på filterliste

Hej alle sammen :)

Jeg er en pige på 16 år, som har haft med heste at gøre i snart 8 år, og nu mere jeg er sammen med dem - desto mere forelsker jeg mig i dem, og har lyst til at lære endnu mere omkring dem. Og dét er netop det aller bedste ved ridningen/ og det at omgåes med heste - man løber aldrig nogensinde tør for nye idéer, nye måder at træne på, nye udfordringer.

Den 9. maj i år blev jeg den lykkelige ejer af min egen skønne Islænder-dreng, som jeg allerede nu er helt forelsket i, og kan slet ikke forestille mig en hverdag uden Halli <3 Jeg går jeg meget ind for at al ridning og omgang, skal være på hans præmisser, selvfølgelig hvor han stadig lytter til mig - men det vigtigste er, at vi begge har det sjovt ;)

Vi har været bidløse siden slut 2011, og det har nok været det bedste valg, jeg har taget med hensyn til Hallis træning - han går bare meget bedre nu, og hans arbejdsglæde er bare i top! Vi har nu også været på vores allerførste bidløse tur i skoven, så det er bare skønt at se, at vi gør fremskridt :D

" Hesten er i sin naturlige tilstand fuld af kraft, skønhed og elegance. Det skyldes dens stolthed, dens udholdenhed og frem for alt dens utroligt fine ligevægtssans. At bevare eller endog fremme denne impulsive frie stolthed og denne fine sans for ligevægt.. Er det ikke en af ridningens pligter? " - Klaus Ferdinand Hempfling.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce