Anden særlig race Musse <'3 (Himmelhest) Anden særlig race Musse <'3 (Himmelhest) Anden særlig race Musse <'3 (Himmelhest) Anden særlig race Musse <'3 (Himmelhest) Anden særlig race Musse <'3 (Himmelhest)
Lisa H
Følg
Følger Følg ikke

Lisa H

Kvinde, 33 år, Midt/Vestjylland
Oprettet: 9. okt 2005
Offline - Senest online: 25. nov 2023 Bruger er på filterliste

Jeg er en pige på 19 år der kommer fra Herning-egnen.

Jeg har altid haft stor interesse for heste, men jeg har bare været i den uheldige situation at ingen af mine barndomsveninder delte denne interesse. + at mine forældre ikke havde råd til andet end at jeg red 1 gang i ugen på en elev hest. Derfor stoppede jeg med at ride da jeg gik i 4. klasse ca.

Da jeg blev konfirmeret, var min situation lidt anderledes. Mine forældre var blevet skit og min mor var flyttet på en gård hvor der var heste (Tarzan og Portus). jeg fik nu min egen hest, men hverken Musse eller jeg havde redet de sidste mange år, så det var et mærkeligt forhold vi to havde til hinanden. Vi fik dog alligevel opbygget et godt forhold, og jeg havde Musse med på efterskole i år 05/06 (Hvor de fleste billeder er fra).. Her havde jeg for første gang nogen at ride med og min interesse for hestene og det sociale heste-folk imellem er vokset rigtig meget.
Efter jeg kom hjem fra efterskolen, har jeg ikke redet så meget, da Musse i en periode, efter at have haft hende på rideskole har været halt og jeg var nødt til at tage hende hjem, og jeg nu igen er Alene om dét at have hest.

Jeg savner nu heste verdenen så meget, at jeg bare VIL tilbage til den. Jeg vil gerne ride igen, og vil rigtig gerne til at ride stor hest.

Jeg er og bliver kun en hyggerytter der ridder dressur og spring på hyggeplan. Jeg kan godt lide at få undervisning og vil også gerne starte hygge-stævner, men noget højt plan bliver det nok aldrig til desværre ...
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce