Anden særlig race [ Maybeline ] :-* Anden særlig race [ Maybeline ] :-* Anden særlig race [ Maybeline ] :-* Anden særlig race [ Maybeline ] :-* Anden særlig race [ Maybeline ] :-*
Thea - Maybeline & Isan <3 '
Følg
Følger Følg ikke

Thea - Maybeline & Isan <3 '

Kvinde, 25 år, Vestsjælland
Oprettet: 31. aug 2010
Offline - Senest online: 3. jul 2012 Bruger er på filterliste


En blød hånd giver bedste resultat <3
- Mie og Thea ** Bidløs & Bidrytter, men bedste veninder <3

pisken/spore er et hjælpemiddel ikke et staffemiddel.

STOP DYREMISHANLING!
Du siger at hestens bedste ven er dig, men når du river og flår i den, så kan jeg kun se at hesten er DIN bedste ven. Hvordan tror du den har det når du river og flår i den? Du gør kun tingene som du vil, og hvis ikke for den et rap med pisken husk den gør det for dig!!
Det jeg skriver her, er en "reminder" for, at du skal tænker dig en ekstra gang, inden du straffer hesten. Dette betyder ikke, at du ikke må ride stramme tøjler.

ang. bid/bidløs, synes jeg det er latterligt at dømme ud fra om hesten har bid imunden eller ikke har. Det er jo ikke selve biddet, der ødelægger forholdet til hesten. Det er måden man behandler den på. En bidløsrytter kan også være hård ved sin hest, ligesom en bidrytter kan.

Hvis i giver mig middel eller lav, så skriv lige hvad der er galt, ellers er det for latterligt!!! tak :D

Hej. Jeg hedder Thea og har 2 dejlige ponyer.
De er begge mine ynglings dyr, og jeg elsker dem over alt.
- Jeg er medlem af Darupgaards-rideklub, og står desuden med hestene hjemme hos mig selv. :-) Jeg er kvart bidløs da jeg rider Isan med grime og cordeo på banen, men på tur og til ponygames skal han have bid i munden, ellers kan jeg ikke styre ham. Grunden til at jeg er det, er at Isan har det bedre uden bid, og det har Maybe ikke. Så halv-halv... Det er bare vigtigt at det er på hestens præmisser.

Maybeline:
Maybeline er min baby. Hun er min nyeste pony, og rigtig skøn, med masser personlighed. Hun betyder alt for mig, og hun skal have det bedste af det bedste. <3. Elsker dig, Maybe! you make me happy:D

Isan:
Isan er min bølle. Han er min udfordring, min soulmate, min bølle'mis! Det har været diskusion om hvorvidt, han var det værd pga. af ham og hans temperament og hvad han kan. Nogle han mente han ikke var det værd. Men det er han! Og han betyder rigtig meget for mig! Elsker dig, putte! <3.
Without you, i'm nothing. With you i'm something. Together we are everything?

Vi har vel alle sammen været ude for noget som vi har været kede af men som vi er kommet over, men nogen ting kommer man bare aldrig over og det må man acceptere at leve med. Jeg savner dig Dupont :'(
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce