Tyroler Haflinger Bella Bionda af Rønhøj Tyroler Haflinger Bella Bionda af Rønhøj Tyroler Haflinger Bella Bionda af Rønhøj Tyroler Haflinger Bella Bionda af Rønhøj Tyroler Haflinger Bella Bionda af Rønhøj
Nanna ~ Bella, Choise & Rosemarie <3
Følg
Følger Følg ikke

Nanna ~ Bella, Choise & Rosemarie <3

Kvinde, 28 år, Sydsjælland og øer
Oprettet: 3. mar 2011
Offline - Senest online: 14. mar 2020 Bruger er på filterliste

Jeg hedder Nanna ;)
Jeg er født og opvokset på en gård med malkekvæg :)
Jeg er ved at uddanne mig til landmand på EUX linjen på Høng Landbrugsskole :)
Jeg startede til ridning på en rideskole da jeg var 10 år, men har sådan set altid redet lidt og haft med heste/ponyer at gøre ;)

Da jeg var lille, 4-5 år tror jeg, købte mine forældre en lille shetlænder hingst som nu er vallak, som vi stadig har og jeg har haft redet lidt på mine kusiners heste en gang imellem.
Senere fik jeg, sammen med mine søskende, mine kusiners gamle pony, en sød og rar hvid pony hoppe som hed Musse, som vi selv kunne ride. Hende havde vi et par år før hun blev syg og døde.

OM MINE HESTE/PONYER:

Magnus:
I 2007 fik jeg min første egen pony, det var en New Forest pony som hed Magnus. jeg fik enetimer på ham 2 gange om ugen indtil han blev trailerskræk :(
Jeg var rigtig glad for Magnus, har var den perfekte pony for mig og jeg elskede ham rigtig højt, han var mit et og alt. Jeg havde store planer for os. Men i sommeren 2010 blev mine drømme om os knust, Magnus havde, ca. 1½ år tidligere, været meget forfangen og måtte aflives, jeg var fuldstændig knust da jeg fik det afvide og jeg var meget ked af det og prøvede at nyde vores sidste tid sammen. Det var ikke planlagt hvornår han skulle aflives, jeg skulle rejse med skolen i august og min mor mente at det ville være bedst at det blev gjort imens jeg ikke var hjemme, men det ville jeg ikke have, jeg ville være hjemme og sige rigtigt farvel, så søndag morgen før min mor kørte mig til toget løb jeg over i stalden for at sige farvel, vi ses om en uge, det var hårdt, for jeg vidste at vi ikke havde meget tid sammen tilbage. Det var svært at være afsted og jeg savnede ham meget og jeg glædede mig til at se ham da jeg kom hjem, da vi kørte forbi ude på vejen kunne jeg ikke se ham på folden, og blev bekymret, men beroligede mig med at han sikker var inde i stalden fordi at han ikke måtte få græs, det første jeg gjorde efter at have båret mig kuffert ind var at gå over i stalden for at sige hej til ham, det blev jeg slemt skuffet, det var nok den værste dag i mit liv, Magnus var blevet aflivet. Jeg var, om muligt, mere knust end da jeg fik at vide at han skulle aflives og jeg græd i flere timer.
Jeg savner stadig Magnus rigtig rigtig meget og han vil altid have en helt særlig plads i mit hjerte.
R.I.P kære ven :(

Bella Bionda af Rønhøj:
Den 4. september 2010 købte jeg min nuværende pony Bella. I starten havde vi det rigtig svært sammen, det var som om at vi slet ikke passede sammen, og tabet af Magnus gjorde det ikke meget lettere, jeg ville bare have Magnus tilbage :(
Det er rigtig svært at vænne sig til en ny hest, det ved alle der har prøvet det, og det tog lang tid før vi lærte hinanden rigtigt at kende og at forstå hinanden. Min far kan rigtig godt lide Bella, det kunne han lige fra starten, men det er vist ikke rigtig gengældt, hun er og var ligeglad med ham, det virkede som om at Bella var fast besluttet på at jeg skulle være hendes ejer, men jeg var ikke helt sikker på om hun egentlig skulle være min hest.
Nu er Bella pensioneret som ridehest, og går kun nogle ture engang i mellem.
Jeg kan rigtig god lide Bella nu og jeg holder rigtig meget af hende og kunne ikke forestille mig et liv uden hende.
Hun betyder ALT for mig <3

Rosemarie: Den 24. marts 2012 hentede vi min lille hoppe plag Rosemarie i jylland, ved Varde :)
det er meningen at jeg skal træne hende og når hun er gammel nok skal jeg tilride hende så hun kan blive min fremtidige ridehest. Jeg holder meget af Rosemarie, hun har en meget speciel personlighed og er rigtig sjov at bruge tid sammen med og jeg tror at vi kan lære meget af hinanden.

Choise:
Choise er en super dejlig, glad og nem pony at have med at gøre :)
Jeg fik Choise i januar 2013. Jeg havde ikke regnet med at jeg skulle have en hest mere, og var lidt skeptisk over at have en til, for jeg mente at jeg have rigelig at se til, med både Bella og Rosemarie.
Men hun blev foræret væk som avls, pga. en gammel skade, og var ret godt kåret, og en avlshoppe som ikke skal rides, kræver jo ikke SÅ meget arbejde, og måske kunne jeg ride lidt ture på hende. Så vi slog til og kørte ned og hentede hende :)
Nu fungerer hun som min ridehest, da Bella er blevet pensioneret og kun går lidt ture ;)
Og hun virker som om hun nyder det, og har endnu ikke haft en sygedag :) så regner med at fortsætte med at ride dressur på hende.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce