Welsh Cob (sec D) Donwell Aros Welsh Cob (sec D) Donwell Aros Welsh Cob (sec D) Donwell Aros Welsh Cob (sec D) Donwell Aros Welsh Cob (sec D) Donwell Aros
mille b
Følg
Følger Følg ikke

mille b

Kvinde, 41 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 6. dec 2005
Offline - Senest online: 17. dec 2023 Bruger er på filterliste

hm.... ja.. er en pige på 30 der har redet i ca 25 år. Alt fra Spring til Western!
Er den heldige ejer af Welsh cob´en Jesse James, fra Valhalla stutteriet! Før ham har jeg haft en frederiksborg hoppe, Flicka. Hun blev desværre aflivet i August. Redede hende fra en 13 årig lang mishandling og tog hende til mig.. hun fik det rigtig godt og levede sine sidste dage i idyl! men i August 05 gik det for alvor ned ad bakke.. ifølge dyrlægen kan hun godt have haft kræft.. det var som om livet blev suget ud af hende de sidste måneder, så jeg tog den svære beslutning at sende hende til regnbuebroen**, inden hun kom til at lide... hun var min sjælehest.. fulgte mig alle steder.. gik ture med hende uden snore eller noget, hun gik altid frit ved min side. red tit i skoven kun med en snor om halsen. Jeg savner hende HVER dag.
Jeg fik så efter hende, en araber/trakhener unghest. en lækker lille sag. Leverrød, lysere man og hale. smuk blis og tre hvide sokker. købte ham da han var 3½.. desværre passede jeg ikke sammen med den i kemi så jeg solgte ham og han blev sendt til Shane(hestehvisker) han siger at det er den sværeste hest han har haft fingre i;/ han er idag pt igang med tilridningen men er en meget svær hest! Han er solgt til en pige ved navn Heidi og står i Stenløse;)

Så sad jeg en dag og kiggede på Heste-nettet og vupti der var han! Så denne her sorte lækre sag på to ikke så gode billeder, men jeg vidste at ham måtte jeg ud og se. Det eneste jeg kunne se på billederne var at han var sort;) Tog til Roskilde og med det samme vidste jeg at det var den hest jeg var ment til at ride og eje! købte han i juli og er lykkelig for ham. Han er den bedste hest og med det rareste temp. selvom han godt kan hingste sig lidt op engang i mellem;) Vi rider western, spring(som han elsker) og dressur! Vi starter stævner, og han er dygtig hver gang og har altid rosetter med hjem:)

**(Her på denne vor side af himlen findes et sted kaldet Regnbuebroen. Når et dyr, som har stået et af os mennesker særlig nært, dør, rejser det hen til Regnbuebroen. Dér er grønne enge og bakker, så vore særlige dyrevenner kan løbe rundt og lege sammen. Der er masser af mad, vand og solskin, som sørger for at vore venner er glade og har det godt.

Alle dyr, som engang var syge og gamle, får deres styrke tilbage. De som var skadede eller lemlæstede bliver gjort hele og stærke igen, præcis sådan som vi husker dem og mindes dem, som de var engang. Dyrene er glade og tilfredse på nær een enkelt ting; alle som een savner de deres kære, som engang var dem nær, og som de måtte lade tilbage.

Sammen løber de og leger; men den dag kommer, da et af dem med ét stopper op og ser hen mod horisonten. Blikket er klart og opmærksomt, kroppen begynder at skælve. Pludselig begynder dyret at løbe bort fra gruppen, det næsten flyver henover det grønne græs så hurtigt, som dets ben kan bære det.

Det har set dig, og når du og din specielle ven endelig mødes, omfavner I hinanden i glædeligt gensyn for aldrig nogensinde mere at skilles. De glade kys nærmest regner ned over dit ansigt, dine hænder kærtegner igen det elskede dyr, og du ser endnu engang ind i disse dit dyrs trofaste øjne. Alt for længe var det borte fra dit liv; men aldrig et øjeblik fra dit hjerte.

Derpå krydser i Regnbuebroen sammen…)

OPDATERING: Jeg har fået den bedste fødselsdagsgave ever!:) Byd velkommen til mit lille vidunder Lukas!

OPDATERING: Er nu på min 3 hest:) har købt verdens skønneste hingste føl Donwell Aros:)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce