Shetlænder Mike Tyson Shetlænder Mike Tyson Shetlænder Mike Tyson Shetlænder Mike Tyson Shetlænder Mike Tyson
Elisa
Følg
Følger Følg ikke

Elisa

Kvinde, 41 år, Midt/Vestjylland
Oprettet: 18. mar 2011
Offline - Senest online: 20. maj 2021 Bruger er på filterliste

Årgang 1983, har haft pony/hest i mange år, den første og nok største kærlighed var Hannibal, en dartmoor blanding som jeg havde fra 10 til 13 år!
En helt unik pony på 1,32 der kunne løsspringe 125 cm. Vi lavede alverdens kunster, men han blev solgt pga. hans lille størrelse i 1996, året før min konfirmation.
Først var der ingen andre der kunne læge såret, men få uger gik, og jeg faldt pladask for en smuk 3 års hoppe på Vorbasse Marked i 1996, og hun hed Parri ( se herinde, hun er her under anden ejer, død 2009)
Efter 3 hårde, men uundværlige år solgte jeg hende efteråret 1999 videre via TIKA i Tjæreborg, efter en berider havde haft hende under kyndige hænder 3 måneder..
Så fulgte en pause, indtil en forhenværende kørehest, 165 cm Blackie, næsten bredere end han var lang, vadede lige ind i mit pigehjerte da jeg var 19, og ham havde jeg til 2009, hvor han blev solgt videre til en dejlig kvinde kun 7 km. fra mit hjem, og jeg besøger ham stadig til tider! <3
I mellemtiden lavede jeg et panikkøb for at den store Oldenborger/knabstrubber-blanding kunne få en kammerat, og det mundede ud i en 1 års shetlænder, rødt hingsteføl der ikke havde været så meget i hænder, og som under ingen omstændigheder kunne trøste den store når han savnede en kammerat.. Men han vandt mit hjerte også, og jeg fik udlånt den store pga svingende ridelyst og studier, derefter købte jeg en gammel shetlænderhingst som enedes mindre godt med den "lille" Tyson, og da den døde af alderdom allerede året efter, gjorde jeg mit første velovervejede indkøb, en smuk rød 2 årig shetlænder/miniaturehoppe, Chillie!
Så kunne det nok være at kimen var lagt til en shetter-familie, og det er der jeg er idag, med 3 dejlige føl efter de to dejlige forældre, som går sammen med føllene og hinanden som den største selvfølge, Tyson er en rigtig flokleder, og de får lov at udleve deres instinkter og går bare som nusse-hygge-ponyer herhjemme på gården!
En gang skal jeg nok igang med ridning igen, men det bliver ikke nu :-) Nyder bare den uformelle hygge med de små øjesten!
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce