Anden særlig race Bella Anden særlig race Bella Anden særlig race Bella Anden særlig race Bella Anden særlig race Bella
Stella M
Følg
Følger Følg ikke

Stella M

Kvinde, 38 år, Midt/Vestjylland
Oprettet: 30. maj 2011
Offline - Senest online: 26. feb 2020 Bruger er på filterliste

Jeg er en kvinde på 26år, som sidste år genoptog ridningen efter næsten 10års pause.

Jeg startede ude ved liselotte grønskov i april 2011 og faldt pladask for hendes lækre araberblanding Bella, som havde gået som avlshoppe og aldrig var blevet rigtig tilredet.

Jeg fik lov til at passe hende og måtte behandle hende stort set som min egen. Bella var til salg, og jeg vidste jeg ikke havde pengene til at købe hende og havde heller ikke planlagt at jeg liiige skulle have hest, så i starten ville jeg ikke helt lade mit hjerte rende af med mig.. men det var jo svært... Liselotte tilbød mig en afdragsordning og så kunne jeg jo ikke sige nej, for Bella havde allerede stjålet mit hjerte <3

Bella er nu tilredet, jeg fik en stor del hjælp af min veninde Nadine, da jeg er lidt af en tøsepige når jeg sidder på ryggen af en hest, jeg håndterer dem bedst fra jorden :) men Bella var nem og det tog ikke længe for hende at forstå meningen :)

Jeg er ikke den store stævne rytter, jeg nyder omgangen med Bella i stalden såvel som på ryggen af hende, vi kan sagtens nusse i flere timer, og hvis der så er tid til det, tager vi en ridetur. Jeg eeelsker at ride tur, der findes ikke noget bedre for mig :)

Vi har dog startet et lille gårdstævne på det sted hvor hun står opstaldet, og det var super hyggeligt, vi red en ld1 bareback, ld1 og en ld2 uden placering men det var nu super sjovt :) og så red vi kostumespring hvor vi vandt for bedste udklædning ;)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce