Oldenborg Bødker's Bailey Oldenborg Bødker's Bailey Oldenborg Bødker's Bailey Oldenborg Bødker's Bailey Oldenborg Bødker's Bailey
Trine M
Følg
Følger Følg ikke

Trine M

Kvinde, 27 år, Østjylland
Oprettet: 19. jun 2011
Offline - Senest online: 20. jul 2017 Bruger er på filterliste

Ja jeg har vel redet i omkring 8 år nu. Jeg startede på Kvernbækgård da jeg var 8, pga. at min bedste veninde red der, og så blev jeg bare bidt af det. Jeg red der i 3 år, så var vi begge lige ved at stoppe helt med at ride, da vi stort set havde lavet det samme i 3 år, skiftet lærer hele tiden og derfor hele tiden kun blev undervist i de basale begynder-ting og ikke var blevet udfordret. Men så fandt vi HDR og skiftede der til. efter 1-2 år holdt min veninde med at ride, men jeg fortsatte til jeg havde gået der i ca 3 år. Det sidste års tid havde jeg også redet 1 gang om ugen nede på min skole, så der red jeg 2 gange om ugen i alt.
En dag fandt min mor en seddel ved vores lokale købmand. Det var Pia fra Skovlyst der søgte efter en halvpart på en 1. pony, Sif. Vi aftalte at jeg fik helpart på hende. Da jeg nu pludselig kunne ride meget billigere og flere gange et andet sted, stoppede jeg på HDR. Her i vinters(2011-2012 vinteren) fortalte mine forældre så at de overvejede efter 7 år, at jeg måske kunne få lov at købe en hest. (Sif var åbenbart en slags springbræt og en test for at se om interessen holdt). Vi begyndte at søge på nettet hver aften, og snart havde vi fundet den første jeg skulle ud at prøve: Santorini. Ingen succes, kommunikationen virkede ikke og vi passede ikke sammen. Næste jeg skulle ud og prøve var så skønne Bailey og jeg var bare solgt fra første øjeblik, jeg havde fundet den eneste ene. Så nu har jeg haft egen hest i ca. 1½ år.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce