Sandie JH & Urban

  • Google plus
 
Onlinestatus: Offline - Online 1 time siden
Brugerstatus: VIP-bruger
Køn: Kvinde
Alder: 18 år
Oprettet: 22. okt 2011
Landsdel: Nordjylland
Ridning skal handle om at opbygge hesten - ikke nedbryde den.

En hest vækker ting i mennesker, de ikke engang selv vidste de indeholdte.

Failure provides us with critical information which we then use to improve our work.
Embrace it.
Welcome it.
Study it and learn its lesson.
Each time you fail, be thankful for the information, put it behind you, raise yourself up to the next ladder rung and try again.
Failure is not the end - it is the beginning.

"When riding a horse, we leave our fear, troubles, and sadness behind on the ground."

Aslan <3 - Hvergang jeg smiler er det for ham, hvergang jeg græder er det for ham og hvergang jeg kigger mod himlen er det for ham.

A Majesty
Not Contained
by force
but directed
by silence

An elegance
not gained
by control
but grown
by subtelety

A purity
Not made
by hands
but found
by perceiving

A presence
Not seen
by eyes
but imagined
by feeling

A language
not written by man
but understood
by listening

What's a soulmate? It's like a best friend, but more. It's the one person in the world who knows you better than anyone else. That someone who makes you a better person. No, actually they dont make you a better person - you do that by yourself, because they inspire you. A soulmate is someone you carry with you forever. It's one person who knew you, accepted you and believed in you before anyone else did, or when no one else would. And no matter what happens, you'll always love them and nothing could ever change that.

Why do I ride horses? Because I look at my horse, and I see my hopes and my dreams. I see my happiness. I see my success. I see my pride and my soul. I look in a mirror and I see a person. I look at my horse and I see myself.

You could ride hundreds of horses in your life. Own as many as you want. But there will always be that one horse that gallops away with your heart. A horse that can make you laugh through your tears, listens to you no matter what you say, loves you unconditionally, would stay with you forever. That one horse that makes your heart clench when he's gone and brings tears when you think of him. That truest friend that can never be replaced.
They're right, it isn't just a sport. They are our love, they are our lives. We need them just like they need us. The people who don't understand, it's their loss. We have something they will never have. A pure and untainted love. We have horses.

If you ever feel upset with a rider, it's your rules that are upsetting you, not his/her behavior.

" Der er tidspunkter hvor ...
vi kan stole på en hest.
Tidspunkter, hvor vi ikke kan ..
Tidspunkter - hvor vi er nødt til det!"

"Klart, at vi skal bruge straf. Jeg foretrækker at bruge en kort pisk.
Du bør altid ha den med i stalden og på ridebanen, så du kan bruge den så snart hesten gør noget galt.
... Så næste gang din hest gør noget galt eller ikke hører efter, tager du hurtigt pisken og slår dig selv gentagne gange i hovedet, mens du råber:
"Elendige træner! Elendige træner!"

Ridning er ikke bare at sætte sig op på hesten og lalle rundt. Det er kunsten at kunne styre et 500 kg tungt dyr og danse med den selvom den ikke taler dit sprog. At svæve med den selvom den ikke taler dit sprog. At lege med den selvom den ikke taler dit sprog.
Jeg er stolt af at ride, også selvom jeg i min hverdag tit får at vide:" Ridning er ikke en sport. I ridning sætter du dig bare op og laller rundt på hesten."

Fra tid til anden fortæller folk mig:"Op med humøret - det er "bare en hest"" eller "Det er mange penge for "bare en hest"". De forstår ikke en rejse jeg har gennemgået, de timer jeg har brugt, og de penge der er involveret i "bare en hest".
Nogle af mine mest stolte øjeblikke er kommet omkring "bare en hest".
Mange timer er gået hvor mit eneste selvskab var "bare en hest". Og aldrig har jeg følt mig krænket.
Nogle af mine sørgeligste øjeblikke har været som følge af "bare en hest", og de dage i mørket hvor jeg har grædt, har "bare en hest" altid været ved min side. "Bare en hest" gav mig trøst til at overvinde de dage der måtte komme.
Hvis du syntes at det er "bare en hest" vil du måske også forstå sætninger som "bare en ven", "Bare en solopgang" eller "bare et løfte".
"Bare en hest" bringer mig et fantastisk venskab, tillid og ubegrænset glæde. "Bare en hest" bringer den medfølelse og tålmodighed jeg har brug for, for at blive et bedre menneske. På grund af "bare en hest" kan jeg finde på at stå tidligt op, gå en lang tur og se med oprejst pande imod fremtiden. Så for mig, og folk som mig er det ikke "bare en hest". Men håb og drømme om fremtiden, glade minder fra fortiden og den rene glæde af øjeblikket.
"Bare en hest" bringer det bedste frem i mig og får mine tanker væk fra mig selv og dagens bekymringer. Jeg håber at folk en dag kan forstå at det ikke er "bare en hest", men noget der gør mig glad, og holder mig og menneskeheden fra at være "bare et menneske".

Heste

Bedømmelse
Stemmer
Oprettet

Annoncer 

Race & Navn
Pris
Oprettet
Skridttæppe str. 145
Skridttæppe str. 145
Mørkebrunt skridttæppe med beige kant. Én spænde foran og m...
 
kr. 150
17. aug
Sælges,
Coastal Fjord RBH underlag
Coastal Fjord RBH underlag
Coastal Fjord farvet underlag fra RBH, ældre kollektion. 16...
 
kr. 200
17. aug
Sælges,

Fotoalbum (14)

Beskrivelse
Oprettet
Hjemmelavet staldskab
Hjemmelavet staldskab
Min seje far er så sød at lave et staldskab til mig! Håber og tror det bliver lige som det skal! Opdaterer undervejs, den ene side er allerede så g...
29. aug
Sacoide-lignende udslæt - ulækre billeder
Sacoide-lignende udslæt - ulækre billeder
Urban har disse 3 plantet rundt omkring, og jeg er ærlig talt ret nervøs for det. Nogen som ved hvad det er, eller hvordan man bør gribe det an?
3. maj
Fotoshoot på Dalgaard
Fotoshoot på Dalgaard
Fotograf: Ditte Køster Olsen - http://www.hestegalleri.dk/bruger/57726-__ditte_koester__ ALLE HESTENE ER TIL SALG! Min gode veninde, Ditte, og jeg f...
25. dec 2013
Se alle

Seneste forumemner (222)

Emne
Oprettet
Endnu et dækkenemne, jaaaa
Generel diskussion
30. aug
30. aug
13. aug
Se alle

Videoklip (13)

Beskrivelse
Oprettet
Opstart på longering | Sandie & Urban
Vi er lige så småt startet på longering, og her er et udklip af 2. træning fra d. 26-06-14. Det jeg primært fokuserer på nu her, er at han går fremad på volten, da vi først havde problemer med, at han slet ikke forstod, hvad det handlede om, så han stoppede op og vendte ind mod mig. Det går rigtig godt på venstre volte, hvor jeg begynder at kunne fokusere på at øge afstanden mellem os, guide mindre med armen og indtage min "rigtige" position. Han har generelt svært ved håndtering på sin højre side, så bare det at jeg kan gå der, uden han stopper op hele tiden eller prøver at komme om på min højre side er ganske fint! Ris, ros og konstruktiv kritik er velkommen, så længe de holdes i en pæn tone! :-)
20. jul
Løsspring | Sandie & Urban
Her er en løsspringsvideo af Dalgaards Urban! Han nyder virkelig at springe, og ved præcis hvad han skal :) Glæder mig til, at jeg kommer på ryggen af ham!
8. apr
Dalgaards Una salgsvideo m. løsspring
Her er endnu en video af Una, denne gang med løsspring og trailerlæsning :) Hun har ikke været i trailer i 2-2½ år, så jeg synes hun tog det smadder flot! Hun var usikker på, hvordan hun lige skulle gå på rampen, men det skal hun jo nok finde ud af :) Se annonce for mere info
23. nov 2013
Se alle

Udfordringer 

Seneste Kommentarer 

Kommentar
Oprettet
Irish Cob Lily-White Vine
Wauw, hvor er hun smuk!
27. aug
Oldenborg Isabella af mindet
Det er faktisk først nu jeg har tænkt rigtigt over det.. Vi har samme navn og vores heste ligner hinanden reeeeet meget! Forstår da godt dyrlægen troede jeg var dig, da...
24. aug
Dansk Varmblod Dalgaards Cherie
Det lyder rigtig spændende!
17. aug

Brugerens bedømmelsesfordeling på andres heste

Karakter

Antal

  • Lav0
  • Middel21%
  • Høj29697%
  • Ekstra høj83%
  • Angivet antal stemmer: 306
Bazoom - Vi elsker passionerede mennesker
HesteGalleri anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.         Læs mere
Personer, der synes godt om dette
×