Arabisk fuldblod (OX) Fareed Arabisk fuldblod (OX) Fareed Arabisk fuldblod (OX) Fareed Arabisk fuldblod (OX) Fareed Arabisk fuldblod (OX) Fareed
Tina *Fareed og Caddie*
Følg
Følger Følg ikke

Tina *Fareed og Caddie*

Kvinde, 43 år, Midt/Vestjylland
Oprettet: 18. feb 2012
Offline - Senest online: 13. okt 2017 Bruger er på filterliste

Jeg rider ikke selv, men det gør mine to piger begge. Til gengæld ejer jeg hestene, fordi de ikke må endnu pga deres alder.

Min ældste datter hedder Cecilie (Cille) og er 10 år gammel. Hun har redet siden hun var 4 år gammel. Hun rider Fareed, vores smukke araber vallak på 7 år og er super dygtig, og er ren dressurrytter.

Min yngste datter Natasha (Tasha) er 6 år gammel. Hun har kun redet siden oktober 2011, så det er ikke så længe. Hun rider på 3'er ponyen Annabell (Bell) og er springrytter med fart over feltet. (juni 2012 er Bell blevet aflivet).

Jeg selv rider ikke. Jeg har indtil Cille startede til ridning været hunderæd for heste! Jeg har forsøgt med ridning og gik til det ca. et halvt år men vil gerne begynde igen fordi det er nemmere og hjælpe sine børn hvis man selv kan finde ud af det.

Jeg har læst rigtigt mange bøger og lytter meget intenst med ved undervisningen så alt det teoretiske har jeg godt på plads, og jeg har en klar holdning til hvordan man behandler heste og hvordan de bør rides og ikke gør - og jeg ved det virker for det kan jeg se på mine børn og andre ryttere ;)

Jeg elsker og debattere og gør det gerne også herinde! Så vi ses nok på forummet!
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce