Connemara Quiva <3 Connemara Quiva <3 Connemara Quiva <3 Connemara Quiva <3 Connemara Quiva <3
Sara, Raija & Quiva <3
Følg
Følger Følg ikke

Sara, Raija & Quiva <3

Kvinde, 24 år, Nordsjælland
Oprettet: 17. mar 2012
Offline - Senest online: 18. feb 2018 Bruger er på filterliste

Følg Raija og jeg på instagram: @sara_og_raija

Hej, mit navn er Sara Kristensen :)

Jeg har to ponyer, Quiva og Raija, som I kan se her på min profil. Jeg har ejet Raija siden 8. januar 2014, og har kendt hende i lidt over 8 år. Inden jeg købte hende havde jeg part på hende og passede hende, men det ligger der en lidt anderledes historie bag, som I kan læse på hendes profil.
__________________________________________________________________

Da jeg havde part på Raija, red jeg mest dressur på hende, og sprang en gang imellem. Vi kunne øvelser til og med LA, som hun stadig kan i dag, bare på en helt anden måde :) Efter 4 1/2 år som "dressurpar", fik hun desværre spat i begge bagben, i foråret 2012. Der fik jeg at vide at den pony aldrig ville blive ridehest igen, og hvis den gjorde, ville det ikke blive til andet end små skridtture. Indtil midten af 2013 red jeg hende ikke, og der kommer min anden pony Quiva, så ind i billedet. Raija gav jeg dog aldrig slip på!

Alt hvad der er sket siden, kan I læse mere om på hendes profil. :)
__________________________________________________________________

Jeg begyndte i 2012 at ride en pony der var mislykket rideskolehest, hvis man kan kalde ham det. Jeg fik en masse hjælp med to gange undervisning om ugen, og det viste sig faktisk at den dumme og tykke pony, havde et stort talent for dressur. Jeg red Quiva som var han min egen, indtil vi købte ham i sommeren 2014. At have 2 ponyer, er det vildeste jeg nogensinde har oplevet! Quiva er nu en super dejlig, kugleskør og fræk pony, men fantastisk, det er han <3

Ham rider jeg dressur på, og skovture og springning som afveksling, da jeg mest er til dressur på ham ;) Han har givet mig mange udfordringer, og det har ikke været nemt hver gang, men han har lært mig en hel masse. Jeg er rigtig glad for ham! Jeg er rigtig glad for at jeg både kan ride dressur og stævner på Quiva, og at han er stor nok til at blive opklasset til hest når mine ponyår slutter.

Quiva kan I også læse meget mere om på hans profil :)
__________________________________________________________________

Jeg er bidrytter for Quivas vedkommende, da jeg elsker dressuren. Jeg er rigtig glad for at jeg fik lov at ride Quiva, og købe ham selvfølgelig - for han har en stor fremtid i vente.
__________________________________________________________________

Vil du vide mere om mig eller ponyerne, så spørg du bare :)

Husk at kigge forbi ponyerne, fotoalbums og videoer ;p
__________________________________________________________________
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce