Arabisk fuldblod (OX) ~Solsikkens Ismail Ox~ Arabisk fuldblod (OX) ~Solsikkens Ismail Ox~ Arabisk fuldblod (OX) ~Solsikkens Ismail Ox~ Arabisk fuldblod (OX) ~Solsikkens Ismail Ox~ Arabisk fuldblod (OX) ~Solsikkens Ismail Ox~
Emilie R. - Solsikken <'3 R
Følg
Følger Følg ikke

Emilie R. - Solsikken <'3 R

Kvinde, 29 år, Vestsjælland
Oprettet: 4. apr 2006
Offline - Senest online: 7. jul 2022 Bruger er på filterliste

*** DANSK UDVEKSLINGSSTUDENT I ISLAND 2011/2012***


Sidst jeg skrev beskrivelsen af mig herinde, er omkring 2 år siden, så jeg har fået fornemmelsen af at det nok snart er på tide at friske den op. Nej.. Jeg vil skrive en helt ny faktisk.

Jeg hedder Emilie Rabjerg og bor på den her skønne gård der hedder Solsikken, sammen med min dejlige familie og vidunderlige dyr.
På nuværende tidspunkt har vi kun én kat, han hedder Alfred. Normalt plejer vi ellers aldrig at have et antal af katte under tre. Derudover har jeg to vidunderlige heste! En rigtig nuttet, frisk og meget fræk shetlænder der hedder Bastian. Han bliver brugt til mange forskellige ting her på gården, blandt andet ridning, kørsel, til at arbejde i skoven med at slæbe sten, træ osv., og sidst men ikke mindst, som selskab til min anden skønne hest Ismail :)
Ismail er en araber, eller arabisk fuldblod (har aldrig været helt sikker på om der er forskel på de to racer). Han er (går jeg vel ud fra) lige så varm i bolten som alle arabere er, som man jo siger. Jeg må dog sige at det ikke er helt rigtigt. Javist har araberne da nerverne udenpå pelsen nogle gange, men de kan altså også være den totale modsætning. Det afhænger skam bare af personen de omgås. Han er en gammel væddeløbshest, så hvis man sadler ham op til den store guldmedalje og rider ud på en stubmark og sætter i galop, så kan man da ikke forvente andet end at han bliver tændt. På trods af det, så er han dog et af de mildeste væsner man kan være i nærheden af. Han vil 'næsten' bogstaveligt talt ikke gøre en flue fortræd.
Ismail er en hest jeg har lært rigtig meget af hver eneste dag jeg har haft ham, siden den dag jeg fik ham, i 2007.
Han er en utrolig stor del af mit liv nu, og ikke kun mit, også min mors og ja, hele min families faktisk. Han har haft mange ejere før han kom til min familie og jeg, men én ting er helt sikkert, han er hos sin sidste og endelige ejer nu.

Lige nu mens jeg skriver dette, sidder jeg i Island. Datoen er d. 28.10.2011 og klokken er 22.50 (islandsk tid). Jeg er en udvekslingsstudent og bor her i Selfoss i Vest-/Sydisland. Jeg har det rigtig godt her, og jeg kan godt sige at de islandske heste er vidunderlige! På trods af at alt er fantastisk og lige som det skal være, så må jeg dog indrømme at jeg glæder mig til at komme hjem igen i juni næste år (2012), selvfølgelig. Der er ikke ord der kan beskrive hvor meget jeg savner min familie, den danske hverdag og mine skønne heste. men det er sådan det bare skal være! Det vil bare gøre det hele endnu bedre, når jeg kommer hjem igen.
Indtil videre kan jeg sige, at det er en vidunderlig og kæmpe oplevelse at være en udvekslingsstudent, og jeg kan absolut kun anbefale det!
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce