Anden særlig race Chikila Anden særlig race Chikila Anden særlig race Chikila Anden særlig race Chikila Anden særlig race Chikila
Hux '
Følg
Følger Følg ikke

Hux '

Ikke angivet, 31 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 29. maj 2006
Offline - Senest online: 5. okt 2011 Bruger er på filterliste

Shella er min kone, vi har 18 børn og flytter til tyrkiet om lidt :-* <33333333

Hej børn. 8D
Mit navn er Sara, men blir mest af alt kaldt Hux, Huxen og Huxi (deraf brugernavnet Hux xD). Jeg bor i storkøbenhavn (skovlunde) og går på borupgaard amtsgymnasium (BOAG) i 1.t, hvilket jeg er super glad for.
Jeg har redet siden foråret 1999 , så det er omkring 9½ år. Startede med at ride på aagårdens rideskole ved Harreskoven, hvilket var et fint sted at lære grundridningen, bortset fra at det var virkelig dyrt, og at ponyerne ik havde helt optimale forhold.. I 2006 startede jeg så hos Lis på Vestskovens rideklub. Startede der sådan set bare for sjovs skyld, fordi min veninde red der, og jeg regnede ik med at lære noget derude. I marts 2007 blev jeg tilbudt en part i Greve. Der var langt derud, men jeg sagde gladeligt ja, fordi jeg kender én, der har hest samme sted og bor ved mig, og hun kunne køre mig. Efter 4 mdr. med part blev ponyen flyttet, og jeg havde ik længere mulighed for at have part, hvilket var rigtig ærgeligt, da ponyen var fantastisk! /: Jeg gik så uden en part i et halvt år, indtil december 2007, hvor jeg fik part på en dejlig hest tæt ved mig. Efter tre måneder sagde jeg dog parten op, fordi jeg havde alt for meget at se til og havde fået stress. I maj 08 begyndte jeg at ride Cæsar, som en bekendt havde lånt for at tilride ham. Ham kan i læse mere om på profilen. I 6 år har jeg gået på en byggelegeplads næsten lige ved mit hjem. Det er et sted med en masse dejlige mennesker, både pædagoger og børn. Der er også 10 heste, den ene af dem er Chikila som jeg har oprettet. Chikila kom til Ellekilde den 20. september 2005, hvor jeg begyndte at passe ham som min egen. Det har jeg så gjort i tre år nu, og regner med i hvert fald et halvt år mere, da jeg er igang med tilridningen af ham. Chikila betyder meget for mig og fylder en stor del af min hverdag, og jeg glæder mig ikke til den dag, jeg skal give ham videre.

Skriv, hvis i vil have en begrundelse for bedømmelser.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce