Anden særlig race Cisco Anden særlig race Cisco Anden særlig race Cisco Anden særlig race Cisco Anden særlig race Cisco
Anni H
Følg
Følger Følg ikke

Anni H

Ikke angivet, 35 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 17. apr 2004
Offline - Senest online: 12. jan 2011 Bruger er på filterliste

Ved ikke rigtig hvad jeg skal skrive her?

Jeg kommer fra Bornholm og bor i nærheden af en by, der hedder Pedersker.
Jeg er medlem af Midtbornholms Rideklub, hvor jeg har gået til undervisning i omkring 6 år. Får dog ikke længere undervisning deroppe længere, da jeg simpelthen ikke har tid til det ved siden af skolen - savner dog undrvisningen, menneskene, hestene og stemningen deroppe frygtelig meget.

Jeg har redet siden jeg var 5 år gammel, hvor jeg fik min første pony. En welsh Mountain, der hed Starlight. Han var den bedste pony man kunne tænke sig for en lille nervøs nybegynder (har altid været og er en meget forsigtig rytter). Han lystrede mig pænt og blev aldrig bange eller noget.
Da jg blev for stor til ham fik jeg en fjordhest (har altid haft en svaghed for den hesterace) Hun hed Limona og var en typisk fjordhest. Gjorde som hun selv ville og kunne leve af luft og stadig være smælfed;p Hun lærte mig rigtig meget om at være bestemt og få sin vilje. Hehe. Til sidst kunne vi ikke sammen længere og jeg måtte sælge hende. Savner hende dog stadig lidt.
Cisco fik jeg i 2002. Købte ham som springpony, men han kan bruges til det hele. Tror han er den pony, der står mig nærmest - min sjælehest. Hehe.
En af de første gange jeg red ham, lavede jeg et galopanspring der var så svagt at det næsten kun var en tanke, og da Cisco slog over i galop var jeg helt og aldeles solgt. Han har lært mig så utrolig meget og gjort mig til den rytter jeg er i dag. Elsker ham simpelthen så meget<3

Hvad kan jeg ellers skrive?
Jeg går på en sproglig linie i gymnasiet og bliver student i 2008. Derefter regenr jeg med at tage til udlandet og så vil jeg se om jeg er god nok til at komme ind på Copenhagen Business School. Hehe.

Udover Cisco har jeg også en anden pony, der hedder Shanti og som en datter af Limona. Enkanin, der hedder Buller og en kat, der hedder Emil.

Hmm.. Er ikke videre teknisk, så i skal ikke forvente den store aktivitet fra min side af de første mange måneder. Det tager mig lidt (meget lang) tid at lære at finde rundt på den her side. Hehe. Så hvis jeg kludrer rundt herinde ved i nu hvorfor;p
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce