Fjordhest Dalbæk's Olivia Fjordhest Dalbæk's Olivia Fjordhest Dalbæk's Olivia Fjordhest Dalbæk's Olivia Fjordhest Dalbæk's Olivia
Kirstine M
Følg
Følger Følg ikke

Kirstine M

Kvinde, 34 år, Østjylland
Oprettet: 18. apr 2004
Offline - Senest online: 13. jul 2022 Bruger er på filterliste


Om mig :)
Jeg er som sagt 29. Jeg elsker at være udenfor i den friske luft og selvfølgelig at være sammen med hestene på gården. I min fritid elsker jeg at hygge med en god film eller spille på min computer ;)
Jeg har ikke hest mere men går til "ridning" en gang om ugen på Århus Rideklubs voksen hold og nyder dette :)


Min holdning til ridning:
Jeg havde tidligere en fjordhest som jeg red altmuligt med, både dressur, spring, gymnastisering, agility og tur. Jeg har dog et standpunkt og det er at hensynet til hesten altid sættes højere end alt andet. Jeg er en rytter på et begynderplan hvis man ser i forhold til stævnemæssige sammenhænge så jeg kan ikke ride høj dressur eller spring men som hyggerytter er jeg ekspert. Jeg ekspermentere også lidt med noget cirkustricks fordi jeg mener at dette kan give en god afveksling i hverdagens arbejde med hesten.

Horsemanship:
Horsemanship handler om, hvordan man skaber en naturlig relation til sin hest.
Det er ikke et specielt træningssystem, men snarere en filosofi eller indstilling til alt, hvad man foretager sig med heste, og som sigter mod at opnå et partnerskab med hesten. Grundlæggende bygger horsemanship på at man sætter sig ind i og benytter sig af hestens psykologi og naturlige adfærd, f.eks. hestens egen måde at kommunikere på, og at man aldrig benytter vold, tvang eller mekaniske hjælpemidler.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce