Dansk Varmblod Vikjærsvangs Minelli Dansk Varmblod Vikjærsvangs Minelli Dansk Varmblod Vikjærsvangs Minelli Dansk Varmblod Vikjærsvangs Minelli Dansk Varmblod Vikjærsvangs Minelli
Prinsesse IP, du er fantastisk! - Ólafsvellir !
Følg
Følger Følg ikke

Prinsesse IP, du er fantastisk! - Ólafsvellir !

Kvinde, 37 år, Østjylland
Oprettet: 8. aug 2006
Offline - Senest online: 1. apr 2023 Bruger er på filterliste

Hej mit navn er Nanna

Jeg er gammel dressur, spring og military rytter, men må se i øjnene at de små tottede islændere er løbet af med mit hjerte ;D

Pt. Har jeg ikke selv nogen hest, men rider en super dygtig unghest (Bersi fra Brøndsted), som jeg selv har tilredet, hos nogen venner!

I 2007 var jeg i praktik på Island hvor jeg malkede køer og hjalp med tæmning, tilridning og træning at hestene. Det har været det hidtil bedste år i mit liv, mit livs oplevelse. Imens jeg var i Island købte jeg min smukke hoppe Vilma.

Det første halve år af 2008 har jeg brugt på at afslutte min landbrugsuddannelse, faglært landmand med heste som speciale hvilket har været enormt lærerigt og spændene, men også rigtig hårdt.

Nu er jeg så igen draget til Island, men denne gang for udelukkende at arbejde med hestene, da køer virkelig keder mig ;) selvom kalvene da er meget søde!!

I og med at jeg rejste til Island var jeg desværre nødt til at sælge min skønne Vilma, men jeg er super glad for den tid vi nåede at have sammen, det ville jeg ikke have været foruden!

Island skal opleves, det er det smukkeste land på jorden ;)

Hjemmesiden er ikke min, men min gamle arbejdsgivers, altså der hvor jeg boede på Island.

Billedet er af mig og Bersi til Sydjysk mesterskab hvor vi vandt 4.5 selvom vi red bidløst i finalen for første gang nogensinde, (han havde fået sår i munden), vores første stævne et fremmed sted, Bersi 6 år ;D
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce