Irish Cob Jack Irish Cob Jack Irish Cob Jack Irish Cob Jack Irish Cob Jack
Mette B
Følg
Følger Følg ikke

Mette B

Kvinde, 56 år, Sønderjylland
Oprettet: 21. okt 2006
Offline - Senest online: 2. sep 2015 Bruger er på filterliste

Jeg bor på en gård ved Vejle sammen med min mand og vores hund og kat som også er herinde, katten hedder Valdemar -og Ludvig hedder hunden der er en westie.
Jeg har været så heldig også at finde verdens dejligste og smukkeste Irish Cob:o) Han er helt igennem en herre med en KÆMPE personlighed, sjov , opfindsom og bare glad i låget. Jeg griner stort set altid når vi er i sammen fordi han altid findet på et eller andet skægt og spreder en masse god energi:o)
Jeg arbejder udfra horsemanship principperne og nyder vikrkelig at være sammen med min hest på denne måde. Jeg får undervisning 2 gange om måneden af Tabita Cramers (www.motiverdinhest.dk) og det har virkelig flyttet os begge to. Jeg bliver udviklet i mit arbejde med ham fra jorden, samt er også igang med centeret ridning, hvilket er helt fantastisk.
Ved siden af at være hestepige sidder jeg i styregruppen i Hestevelfærd (www.hestevelfaerd.dk) som er en lille klub for hesteglade mennesker som har vægt på nytænkning inden for hestehold og træning, dette med hestens præmisser i højsæde. Vi bruger hinanden til sparring, laver kurser sammen i bla HMS, rider ture sammen, holder stævner, får folk ind og holde foredrag og meget, meget mere.

Nedenstående jeg vil prøve at efterleve i min omgang med Jack....

Vedholdenhed giver troværdighed
Troværdighed giver tryghed
Tryghed giver indre ro
Indre ro giver blødhed

af Mark Rashid
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce