Anden særlig race Adelina (Rikke) Anden særlig race Adelina (Rikke) Anden særlig race Adelina (Rikke) Anden særlig race Adelina (Rikke) Anden særlig race Adelina (Rikke)
Mette S
Følg
Følger Følg ikke

Mette S

Kvinde, 36 år, Østjylland
Oprettet: 24. nov 2006
Offline - Senest online: 5. jun 2019 Bruger er på filterliste

Jeg er en kvinde på 27. Jeg bor i Århus med min kæreste og vores hund. Jeg er oprindeligt fra Viborg og har redet på VIR og Elmelund i Frederiks.

Jeg er uddannet jordbrugsteknolog med speciale i heste. Derudover har jeg en professionsbachelor i jordbrugsvirksomhed med speciale i husdyrbiologi. Med min uddannelse lægger jeg foderplaner ud fra hestens individuelle behov og de hensyn der skal tages dertil. Derudover har jeg gennem min uddannelse har jeg også stor erfaring inden for parasitbekæmpelse, og det er her min store interesse er.

Rent jobmæssigt så har jeg fået job i en farestald pr. August 2013, da jeg gerne vil have job i det konventionelle landbrug frem for i hesteverdenen.



Jeg har redet siden jeg var 8 år gammel, med få pauser blandt andet da jeg solgte min pony da jeg faldt for ponyalderen. Jeg fik min egen pony Prins lidt inden jeg fyldte 12. Ham havde jeg i næsten 7 år. Han var en springpony og vi har vundet en del klubmesterskaber, og andre springstævner.. :) idag interesserer jeg mig mere for dressur og vil gerne lære og udvikle mig meget.

Siden Prins har jeg mest kun redet heste jeg har lånt og haft part på, indtil jeg købte ny hest i sommeren 2014. Adelina kan man se mere om i hendes profil.

Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce