Anden særlig race Sheik (Solgt) Anden særlig race Sheik (Solgt) Anden særlig race Sheik (Solgt) Anden særlig race Sheik (Solgt) Anden særlig race Sheik (Solgt)
LILLIENSKOV !
Følg
Følger Følg ikke

LILLIENSKOV !

Kvinde, 32 år, Østjylland
Oprettet: 4. dec 2006
Offline - Senest online: 15. maj 2020 Bruger er på filterliste

Jeg hedder Camilla Lillieskov Pedersen, er 19 år gammel og bor pt. på et ridecenter i Vestbirk (VBR). Her arbejder jeg som staldpige - dvs. jeg fodrer, sadler heste, varmer op, hjælper med tilridning og sørger for at hestene kommer ind og ud fra fold.
Jeg har en blandingsvallak (Hannoveraner og Westfaler), som er tyskavlet, og kåret i det sydtyske forbund Rheinländer. Han er til salg, så jeg håber at finde en sød person der kan ride ham og få lige så meget gavn af ham, som jeg har haft.
Jeg rider LA dressur på distriktsplan, og håber i det stille på at nå at ride en MB0 på klubplan, inden han bliver solgt, specielt hvis jeg bagefter køber en unghest. For så går der jo et par år inden det bliver muligt igen.
Jeg har taget folkeskolens 9. klasse, og derefter brugt tre år af mit liv i gymnasiet, og har dermed sikret mig min studentereksamen. Til efteråret håber jeg at finde endnu et hestejob, som måske er lidt mere rytterbetonet. Og derefter skal jeg læse på uni - forhåbentligt et eller andet vedrørende kemi ;D
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce