DSP Tristan MyFavorit <3 DSP Tristan MyFavorit <3 DSP Tristan MyFavorit <3 DSP Tristan MyFavorit <3 DSP Tristan MyFavorit <3
Clara  .
Følg
Følger Følg ikke

Clara .

Ikke angivet, 31 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 18. dec 2006
Offline - Senest online: 30. okt 2011 Bruger er på filterliste

Giv hesten Frihed- Frihed til at vælge.

Der var engang da verden var opdelt i kun to lande, hestenes land og menneskenes land. De to lande var adskilt af en stor flod. Over floden var der en bro. Der var ikke nogen af hestene der var interesserede i broen, de havde dejligt græs og masser af plads at løbe og boltre sig på, og frisk vand i floden. Menneskene var der imod meget nysgerrige, og snart kom de første over broen for at kigge på hestene. Hestene var frygtsomme og bange for menneskene, men det var der nogen af menneskene der var ligeglade med. De indfangede og tvang hestene til at gå med over broen til menneskenes land.

Og så var der de andre mennesker. Det var dem der blev i hestenes land og lærte dem at kende på deres egne præmisser. Først da de havde lært om hestenes sprog, vaner og normer vandt de stille og roligt hestenes tillid, og til sidst kunne de bede hestene om at følge med hvorhen de ville. Hestene fulgte villigt deres nye ledere, selv henover broen.

Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce