Tobiano Friesian ~Bentley~ af Bølå Tobiano Friesian ~Bentley~ af Bølå Tobiano Friesian ~Bentley~ af Bølå Tobiano Friesian ~Bentley~ af Bølå Tobiano Friesian ~Bentley~ af Bølå
~Monique & Bentley~
Følg
Følger Følg ikke

~Monique & Bentley~

Kvinde, 30 år, Østjylland
Oprettet: 19. dec 2006
Offline - Senest online: 22. maj 2021 Bruger er på filterliste

Navn: Monique
Alder: 19 år
bopæl: Vejle
Civilstatus: I et forhold med Louis Løkkegaard. :-)


Hej HG'ere. Jeg hedder Monique og er en frisk og glad hestepige. Jeg købte, for snart et år siden, et Tobiano Friesian hingsteføl Bentley, som er min lille øjesten. Der ligger faktisk en sjov historie bag mit køb af Bentley. Sommeren 2010 var jeg desværre nødsaget til at sælge min elskede pony BamBino, derefter besluttede jeg mig for at jeg skulle sige helt farvel til hestesporten da mit tab af BamBino var meget stort for mig. Men i 2011 tog jeg på det der hedder Westerncamp på Lolland sammen med min kæreste, og derefter var jeg solgt. Han kunne virkelig se på mig at jeg manglede og savnede kontakten man har med heste, derfor sagde han, at jeg skulle gå ind på nettet og finde lige præcis den hest jeg ville have. Jeg søgte og søgte men fandt ikke den hest som havde glansen i øjnene. Samme aften hiver min kæreste mig ind i stuen og siger: "Hvad med ham her?" Og da var jeg allerede solgt. På computerskærmen var en salgsannonce med min lille Bentley. Jeg ringede med det samme og fik aftalt en tid, jeg glædte mig helt vildt, havde bare en rigtig god fornemmelse. Da vi ankommer til Tyskland (Stald Bølå) bliver vi ført ind igennem en lade og der på den anden side står Bentley på marken sammen med sin mor. Med det sammen kom han hen til mig, slikkede mine hænder og vi begyndte at nusse hinanden (virkelig romantisk hahah ...) Men altså, der var han, fyldt med følpels, rå og støvet af alt den roden i jorden. Inden længe havde jeg givet Glenn og Tina hånden, og så var Bentley min. På daværende tidspunkt var han ikke gammel nok til at komme fra sin mor, så vi pentlede frem og tilbage til Tyskland hver weekend så jeg kunne komme ned og besøge ham. Da han blev taget fra sin mor og flyttet til midtjylland var han forvirret og bange, så jeg måtte give ham alt den støtte jeg kunne de første dage, tilbyde ham kontakt, selskab og venlighed. Efter et par dage var han allerede meget mere tryg ved mig, så jeg begyndte at vise ham rundt hvor han skulle bo, han var ung, rå og lettere ustyrlig, men vi klarede den, og bare efter 2 ugers træning (horsemanship) så var han helt styrbar for mig. Jeg kunne snildt have valgt at købe en ridehest med lidt år på bagen, men mit formål med at få en hest igen skulle være at tilbyde et livslangt venskab til et helt specielt dyr, et venskab der er begyndt fra starten.

Men nok om det, jeg interesserer mig for både jagt, springning, dressur, western og horsemanship og har redet siden jeg var 5 år gammel. :-)



*** Personer MK&BK har handlet med; **

Louise A (Kan anbefales)
Githa C (Kan anefales)
Anja Kit A (Kan anbefales)
Line&Nadja - < 3 (Kan anbefales)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce