Islænder Andvari fra Nylund Islænder Andvari fra Nylund Islænder Andvari fra Nylund Islænder Andvari fra Nylund Islænder Andvari fra Nylund
Tina H
Følg
Følger Følg ikke

Tina H

Kvinde, 37 år, Nordjylland
Oprettet: 25. feb 2007
Offline - Senest online: 9. jan 2019 Bruger er på filterliste

Hej :)

Jeg er en stille og rolig pige på 20 år :), snart 21 på valentins dag. Jeg blev student i sommers, dejligt dejligt endelig at få huen. siden da har jeg arbejdet lidt hist og pist og brugt tiden sammen med de skønne skønne heste. i efteråret flyttede jeg sammen med kæresten, så der er sket lidt :) Ellers bruger jeg tiden sammen med familien, vennerne, kæresten og self mine dejlige hest :). Til august regner jeg med at begynde på HGS, så det blir spændende:)

Jeg har interesseret mig for heste siden jeg var helt lille og som 7 årig begyndte jeg til ridning på islandske heste og jeg faldt straks for de små stærke heste :).

I 2000 fik jeg så endelig mit største ønske opfyldt, jeg fik min egen hest, nemlig den dejlige Andvari og siden har han været min øjesten <3.

I nogle år har det været drømmen at få en hest mere, da jeg ikke vil af med Andy for at få en ny, Så i mellem jul og nytår 2007, tog jeg beslutninge at nu skulle det være og jeg fik lokket kæresten til at køre med mig ned og kigge på en 10 årig islænder vallak ved navn Joki. og enden på den historie blev at nu står han sammen med Andy og Gandur her i Skagen og hygger sig :)

Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce