Sisse Kallehave

  • Google plus
 
Onlinestatus: Offline - Online i går kl. 19:58
Brugerstatus: VIP-bruger
Køn: Kvinde
Alder: 20 år
Oprettet: 16. mar 2007
Landsdel: Nordjylland
Kan man ikke placere en bom midt under et galopspring, kan man heller ikke ride korrekt til det rigtige afsætspunkt på en stor oxer.

Taberne måler deres resultater på andres succes eller fiasko. Vindere måler deres resultater på deres egne mål og drømme!

Hvor der er vilje er der en vej!


Nogle gange ville man ønske, at man kunne skrue tiden tilbage, men på den anden side ville det også være en åndssvag ting at kunne gøre. For hvis man kunne gøre det hver gang, man havde gjort noget, som man fortrød, ville ens beslutninger være som at vælge et stykke ckokolade i en æske. - Beslutningerne ville være meningsløse.


Jeg hedder Sisse Tollestrup Kallehave og er født d. 15. januar 1994 og er derfor for gammel til at ride pony.
Jeg startede med at ride da jeg var 1½ år gammel og har redet lige siden, jeg fik min første pony da jeg var 6 år og hende har vi stadig. Jeg bor med min mor, papfar og søskende udenfor Aalborg i en lille by. Jeg rider LC-LB til c-stævner for hest og red LB-LA. til c-stævner for pony
Jeg er udelukkende springrytter, dressur siger mig ikke så meget. Jeg rider undervisning ved exam. Berider Søren Brix Hedegaard og det er jeg bare super glad for! Han er virkelig dygtig, det er også ham der har hjulpet med at finde min nye hest til mig. Vi har pr. 1/2-12 også flyttet vores heste ud til Søren, og det kunne ikke ønskes bedre.


Selvom min mor er utrolig bange for heste og egentlig helst vil have at jeg spiller håndbold, så støtter hun mig 100% i alt det hun kan, da jeg startede med at ride havde hun aldrig forestillet sig at jeg skulle have en hest eller hun skulle være en del af det.

Majlin, som var min første pony hun er fra d. 31.maj 2000. Jeg har selv redet hende til og lært hende alt hvad hun kan, hende startede jeg nogle klubstævner på, men da jeg blev for stor kom hun hjem til min bedstefar hvor hun har fået nogle føl. Nu har min søster på 6 år overtaget hende og vi ser frem til mange stævner med de 2.

Aladdin, er min pony fra d. 20. maj 2004. Ham har jeg selv redet til og lært ham alt. Ham starter jeg distriktsstævner på LB-LA, han er virkelig mit et og alt! Verdens bedste pony. Han er desværre solgt da jeg er for gammel til at ride pony. Han er solgt til den skønneste familie på Sjælland !

Cappucino, hest fra d. 17 april 2008. Cappucinno blev redet til sommeren 2011 og blev i august solgt til et fantastisk hjem på Sjælland, hvor han på sigt skal bruges til spring og jagt.

Cara-I, min nye hest fra 2005. Han skal være erstatningen for Aladdin og jeg er sikker på der nok skal komme noget godt ud af ham! Han er efter Carano med Burgraff som morfar og Voltaire på mors side også.
Går p.t. LC-LB til c-stævner

Roar, min lillesøsters pony. En lille shetlænder som min søster rider. Han er hendes lærepony og de har det super godt sammen. Han er vild med at springe og ride tur og holder min søster beskæftiget. Da min søster er blevet for stor og hun ikke kunne springe på det niveau hun gerne ville, han er derfor kommet hjem.

Annoncer 

Race & Navn
Pris
Oprettet
Dansk Varmblod NEDSAT! Springhest sælges
Dansk Varmblod NEDSAT! Springhest sælges
Cara-I sælges NU, grundet studier ! Han sælges derfor langt...
 
2005
kr. 50.000
21. apr
Købes,
Dansk Varmblod H:springhest Ø kat. II pony
Dansk Varmblod H:springhest Ø kat. II pony
Prisen er til forhandling ! Cara - I er en supersmart...
 
2005
kr. 57.000
5. feb
Købes,

Fotoalbum 

Beskrivelse
Oprettet
Så kom følle
Så kom følle
Ja tidlig i morges, d. 22. maj 2011, kom den lille hingstebasse til verden. Han er super sød og rigtig nysgerrig allerede. (:
22. maj 2011

Seneste forumemner (120)

Emne
Oprettet
Smed omkring Aalborg
Gruppe Diskussion
24. jul 2011
21. maj 2011
Se alle

Videoklip (4)

Beskrivelse
Oprettet
Sisse på Johan :D
Ja mit lille ridt på Johan på Østerlund ridelejr i uge 27, 2009 :D Det skal lige siges at det er min aller dårligste præstation nogensinde, sad...
8. aug 2009
Aladdin gir' den gas!<3
Aladdin og mig mod Lille og Julle på Østerlund 2009 <3 Vi vinder self:D
13. jul 2009
Undervisning på Palle
Lige lidt video fra spring på Palle, de videoer hvor vi sprang højere ville min computer desværre ikke indlæse så her er de ikke så høje spring (:
15. feb 2009
Se alle

Seneste Kommentarer 

Kommentar
Oprettet
Irsk Sportspony Irish Spirit
Tak Bolette, det håber vi også Emma: Ja endelig, vi skal til udv. d-stævne på søndag hvor de skal ride LF (30 cm.) efter de nu har fået rigtig styr på galoppen, i...
8. nov 2012
Irsk Sportspony Irish spirit!
Hej Majken. Så fandt vi Spirit på Hestegalleri. Karoline snakker stadig om hvor sød han var, vi glæder os meget til at komme og prøve ham igen Knus
29. sep 2012
Anden særlig race Halkærhus Painted Pony Aladdin
:)
Tillykke med alle de nye rosetter, hvad har i redet? :-)
2. jun 2012

Brugerens bedømmelsesfordeling på andres heste

Karakter

Antal

  • Lav0
  • Middel0
  • Høj0
  • Ekstra høj0
  • Angivet antal stemmer: 0
Bazoom - Vi elsker passionerede mennesker
HesteGalleri anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.         Læs mere
Personer, der synes godt om dette
×