Anden særlig race Lover boy Anden særlig race Lover boy Anden særlig race Lover boy Anden særlig race Lover boy Anden særlig race Lover boy
Michelle J<33
Følg
Følger Følg ikke

Michelle J<33

Kvinde, 33 år, Fyn
Oprettet: 19. mar 2007
Offline - Senest online: 24. jul 2015 Bruger er på filterliste


Hej.

Jeg er en pige på 22 år og har redet i lidt over 11 år. Har redet elev de 7 af årene og i sommeren 2006 fik jeg min egen hest: Forch Joe.


I August 2006 Startede jeg på Landmands uddanelsen og Startede på Korinth Landrugsskole. Joe fulgte med mig. Der skete så det at joe fik en kodeledsforvridning i midten af septemer. Joe stod stille i 2 måneder og vi begyndte og skridte igen . Lykken varede ikke længe. i November kom joe galt afsted på folden og måtte sys på højre bagben da han havde fået et meget dybt sår Vi havde skridtet i 5 dage. :( .. Så stod han i 2½ uge og vi begyndte på genoptræningen igen.

D 19 december 2006 ringede de ude fra gården af. Joe havde kolik. Afsted på gården og fat i dyrlægen.. Joe havde kolik og forstoppelse. De næste brugte vi på og gå og gå og gå. Men om fredagen d 22 var koliken der igen. Dyrlægen kom igen. Joe havde stadigvæk kolik og forstoppelse. Han fik olie og kolik pulver og tarmafslappende.. Så håbede i på det var slut. Men nej.. Juleaften måtte vi lade joe indlægge på Højgård hestehospital. Den var endnu ikke væk. Så om middagen kom joe derud og fik drop og blev scannet. Heldigvis ikke tarmslyng. Så blev det mandag d 25. Joe fik olie osv igen. og de beholdte ham til d 26 Decemer.. Joe kom hjem og alt var godt Lige indtil midten af januar: Joe faldt ned på begge forben med mig og han har haft det med at snuble med bagbenene. Vi ringede til dyrlægen om ondsdagen. Muligvis gigt. Så prøvede vi kiropraktik osv og han var nu halt. han kom på medicin i 10 dage og stadig halt. Joe er nu blevet konstateret kronisk halt på 2 ben. Joe blir aldrig ridehest igen. Der er ikke mere og gøre. Desværre.
Jeg var så heldig at jeg et part måneder inde jeg kom a med Joe begyndte og passe Lazio.<3 Lazio fik desværre ringfod i starten af Maj måned 2007. :( Så vi kan desværre iik ride på Lazio mere. I sommeren 2007 fik Camilla så ny hest Charlie. Super dejlig unghest.<3
Lazio er desværre kun hos os til d 3-3-08.. :'(
Kommer godt nok til og savne ham..
Lazio har lært mig stort set alt hvad jeg kan nu. Han er den der fik mig til at ride vildt på ture osv.<3 Nåede os og springe på dig 1 gang og hvor var du bare sød<33.
;'( ;'( ;'(
Lazio : I gonna miss ya!! MY babyboy..
Miiiiiiiiiiiiiiit Dejlige plejebarn<33'..
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce