Oldenborg Opera Alstrup Oldenborg Opera Alstrup Oldenborg Opera Alstrup Oldenborg Opera Alstrup Oldenborg Opera Alstrup
Marianne H
Følg
Følger Følg ikke

Marianne H

Kvinde, 58 år, Nordsjælland
Oprettet: 9. apr 2007
Offline - Senest online: 5. sep 2016 Bruger er på filterliste

Hej!

Jeg er en moden "pige" fra 1966, som siden barns ben har elsket heste. Startede min ridekarriere som 4 årig, hvor jeg nok lå mere på jorden, end jeg sad på ponyen ;-)

Bor på en gård i Veksø sammen med min mand, vores 2 børn samt 6 høns, 1 hane, 2 hunde, 1 kat, 1 shetlænder samt 2 oldenborgere. Sidstnævnte er mine, da ingen af mine børn deler deres mors interesse for heste - desværre!

Shetlænderen er ren selskabspony, hvilket hun nyder i fulde drag. Nogle gange er jeg faktisk i tvivl om det ikke er hende, som bestemmer over de 2 andre ;-) En ægte fræk pony.

Min ene oldenborg er en vallak, Adonis Odderbjerg, som er født i 1993, så han er ved at være en ældre sag. Han måler kun 153, så han er en bette pjevs, i hvert fald i højden - drøjden er straks noget helt andet :o) Har en super sød part til ham, Mette, som har oprettet ham herinde.

Min anden oldenborg er en hoppe fra 2004, Opera Alstrup, som måler 170. Hun er blid som en lam, og forsøger virkelig at gøre det bedste hun ved for at gøre det jeg beder hende om. Hende får jeg undervisning på 2-4 gange om måneden hos Kitt Sørensen. Kanon god underviser, som jeg kun kan anbefale.

Pga. den forban..... vinter vi har haft de sidste par år, valgte jeg i vinters at opstalde Opera på Stutteri Falkær, så jeg kunne holde hende i gang. Det var en super god idé, og jeg var MEGET glad for at stå der. Kan helt sikkert finde på at gøre det igen til næste vinter. Dejligt at ride sammen med andre, hvilket jeg jo aldrig oplever hjemme. Her er jeg altid mutters alene, hvilket nu heller ikke er at foragte.

Det var lidt om mig :-D
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce