Dansk Varmblod Wallace Welt Dansk Varmblod Wallace Welt Dansk Varmblod Wallace Welt Dansk Varmblod Wallace Welt Dansk Varmblod Wallace Welt
Nadja J
Følg
Følger Følg ikke

Nadja J

Kvinde, 37 år, Nordjylland
Oprettet: 14. apr 2007
Offline - Senest online: 7. apr 2022 Bruger er på filterliste

Jeg er en pige fra 1987, der ligesom de fleste andre herinde er helt pjattet med heste :)

I 2010 flyttede jeg til Nørre Økse med min dejlige kæreste, Søren. Her bor vi på et nedlagt landbrug, med plads til hestene. Pt. har vi lavet en løsdrift i et tilh. maskinhus, hvilket fungerer rigtigt godt og hestene nyder det. Her er samtidig flere muligheder for at bygge hestestald, et projekt som jeg glæder mig meget til at komme i gang med på et tidspunkt.

Den 3. Januar 2012 blev vi endnu en i familien, da vores lille datter, Rikke, kom til verden. En rigtig dejlig oplevelse, og en endnu dejligere pige <3 Man har vel lov at håbe at hun ønsker at dele moderens interesse når hun bliver lidt større, og ønsker sig en pony ;)

Efter at jeg i 2011 mistede begge mine heste, London og Firde, solgte vi d. 24 november 2012 vores avlshoppe Stutteri Jestis Alekxandra og hendes føl fra samme år, Wallace Welt til Ingrid Martha og Ina i Norge. Dette skyldes tildels manglende tid og økonomi til at avle, så nu er jeg desværre hesteløs igen. Jeg håber dog på at få en ridehest igen, forhåbentlig ikke alt for langt ude i fremtiden, da jeg føler der mangler noget uden hestene..
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce