Anden særlig race Prins Piscala*Gamle part* Anden særlig race Prins Piscala*Gamle part* Anden særlig race Prins Piscala*Gamle part* Anden særlig race Prins Piscala*Gamle part* Anden særlig race Prins Piscala*Gamle part*
Nadia&Carpe
Følg
Følger Følg ikke

Nadia&Carpe

Kvinde, 32 år, Sønderjylland
Oprettet: 17. apr 2007
Offline - Senest online: 2. jan 2017 Bruger er på filterliste

Hejsa

Min ride historie:
Jeg starte med at ride i 2005 lige efter nyt år på Prins i GRK. Ham red jeg i ca. 3 ½ år hvor jeg også fik halvpart i ham den 1 april 2007.

Den 2 agust 2009 fik jeg at vide at der godt måtte komme 2 halvpart på Pilgrim. Så der fik jeg halvpart på min drømmehest. Desværre været det ikke linge end et halt år, den 7 marst 2009, miste vi Pilgrim efter han havde kæmpet en kæmpe kamp mellem liv og død i 8 dage.Savner ham rigtig meget for han lærte mig så meget og var en vidundelig hest
.
Der efter fik jeg halvpart på en eger hest ved navn Alexandra som ikke gik.

Det var så meningen jeg ville flytte fra GRK som jeg altid har redt for der var igen heste jeg kunne få halvpart på der ude. Men en aften ringet min ridlære og sagde at nu havde han købt en hest og om jeg var intresret i at få part på den. Fik helpart på ham d. 1. august 2009. Den havde ikke noget navn så dåbte ham Topper Amante. Han er desvære en lille hest men han var kun redt i en månede da han kom til centert så det kunne være spænde at ride en hest op.
Topper blev skadet og efter en pause og genoptræning sprang skaden op igen hvor jeg valgt at sige ham op også fik han lov til at stå sommeren over.

Jeg havde samlet penge sammen til min egen heste og var ude af kigge på en del heste.

Oppe i Nordjylland fandt jeg så Carpe Diem Z som jeg så købte og fik hjem d. 15. august 2011 =) Glæder mig til nogle god år med min egen hest.

Carpe og jeg har snart redet sammen siden sommer år 2011 og fra at være en hest som kun kunne galoper og stejler er han blevet en hest som er blevet afslappet og kan rides kontrolleret rundt og har starte nu MB til landstævner.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce