Islænder Smellur frá Reykjavik Islænder Smellur frá Reykjavik Islænder Smellur frá Reykjavik Islænder Smellur frá Reykjavik Islænder Smellur frá Reykjavik
Liv Langvad
Følg
Følger Følg ikke

Liv Langvad

Kvinde, 28 år, Nordsjælland
Oprettet: 28. apr 2007
Offline - Senest online: 21. jul 2015 Bruger er på filterliste

"If riding looks hard it is only a sport, if it looks easy it is an art" citat Stian Pedersen World Champion 07 i 4.0 + T.1 & i 09 i 5.1

--------------------------------------------

Tro på det dig selv, det er mere værd end noget andet!
Stop med at fokusere på dine modstandere, men fokuser på dig selv og dine egne præstationer ! <3

-------------------------------------------

Standing up for what you believe is a
fearless act..

-------------------------------------------

Lad være med at ønske det går dårligt
for dine konkurrenter.
Bare ønsk det går lidt bedre for
dig selv!


_________________________

Jeg vil gerne sige tak til alle de mine fantastiske veninder, i er bare de bedste. Jeg ved ikke i hvad jeg skulle gøre uden jer. Tak for støtten og at i har været har for mig, altid.
Elsker jer :-*
og jeg vil aldrig glemme alle de fantastiske
minder i har givet mig!!

Jeg hedder Liv Langvad og er 14 år gammel.
Jeg har redet hele mit liv og er vokset op med heste.
Jeg lever og ånder for min sport.

Jeg bor på en stor gård i Helsinge hvor vi har bygget ridehus og har en stor stald og skov lige ved siden af. Her har vi alle vores 17 heste. Min mor er meget dedikeret til hestene og jeg ved ikke hvad jeg skulle gøre uden hende. Hun er en enorm støtte og kan give mig gode råd i alle slags situationer. Jeg forstår ikke hvordan andre kan klarer sig uden en mor med viden om hestene. Min mor er altid bag mig og støtter og hjælper mig til stævner og i den daglige træning.

Højdepunktet i min tid med hestene var klart da jeg blev Danmarksmester i sommeren 2010, det var bare sådan en enorm oplevelse og jeg er så glad for jeg delte den med Smellur. det var vores første sæson sammen og det var stort at det gik så godt. Men det er ikke det eneste Smellur har givet mig, udover masser af erfaring og træning som rytter ligger jeg pt som den 8. bedste ungrytter i 4.1 på den danske rangliste og jeg er med i ungytter elitegruppen.
- Men det var ikke mit første DM, det var mit 3. jeg har været til 2 dm'er før, sammen med Falleg. Det er ikke gået fantastisk, men det har også været store oplevelser. Det er et eksempel på at det ikke altid lykkes første gang og man skal kæmpe for det. Held og lykke. Fight for it, it's worth it. Følelse du får i maven når du rider ind på banen til DM, det er den der gør det værd at kæmpe for det.



Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce