Anden særlig race Rakits Fire Light ~Solgt~ Anden særlig race Rakits Fire Light ~Solgt~ Anden særlig race Rakits Fire Light ~Solgt~ Anden særlig race Rakits Fire Light ~Solgt~ Anden særlig race Rakits Fire Light ~Solgt~
Camilla M
Følg
Følger Følg ikke

Camilla M

Kvinde, 36 år, Østjylland
Oprettet: 19. maj 2007
Offline - Senest online: 17. aug 2014 Bruger er på filterliste

Hej:)
Jeg er 24 år og blev færdig på Struer Gymnasium 07. Derefter brugte jeg et år på at arbejde, ride og undervise:) Det var et skønt år! Nu læser jeg jura i Århus og er færdig i 2013..


Jeg startede med at ride ved en tilfældighed.. Katte fyldte hele mit hjerte da jeg var helt lille, men desværre (i dag tænker jeg HELDIGVIS) fik jeg astma og kunne slet ikke tåle dem!

Min søster var vild med heste på det tidspunkt og det var hende, der fik overtalt mine forældre til, at vi måtte starte til ridning. Jeg red så islændere i to år (startede, da jeg var 6 år), men var stadig ikke vildt interesseret i de dejlige heste. Min søster fik så også overtalt mine forældre til, at vi måtte få vores egen pony - Charlie, (da var jeg 8 år, i 1996). Han var sååå styg!! Han stak af HVER gang vi red og vi kæmpede og kæmpede hver eneste dag:( På det tidspunkt var jeg stadig ikke vild med at ride.. MEN - så blev min søster for stor til Charlie og han blev min.. Nu gik jeg op i det med liv og sjæl.. (og min søster har helt mistet interessen;) lidt ironisk)

Da jeg var 11 år i 1999 fik jeg Odin.. Vi havde kigget mange ponyer og mine forældre var godt trætt af det hele, men heldigvis var Odin utroligt billig og ejerne ville aflevere og hente igen hvis vi ikke var interesserede.. Jeg blev helt forelsket og fik Odin:) Fra da af betød heste ALT!!! Vi gik fra LC1 til alle PR-programmer samt FEIkür på landsplan og han gav mig nogle af mit livs allerstørste oplevelser!!! 14 mest vindende pony i DK.

Som 14-årig startede jeg med at undervise; både hold- og enetimer.

I mine ponyår red jeg også lidt forskellige unge ponyer, heriblandt Birkilds Tara. Hende red jeg til og gjorde LA2-klar som seks års (hun er også oprettet herinde)

Da jeg blev 16 år i 2004, måtte jeg på udkig efter en stor hest.. Jeg havde haft ringet på Gaio men på det tidspunkt var hun solgt. Senere (juleaften 2004) ringede ejerne så. De fortalte at hun ikke var solgt alligevel (wee) og spurgte, om jeg ville ride hende nogle måneder og så se om det var noget for mig. Jeg fik hende juleaften og købte hende omkring min fødselsdag i marts 2005, selvom min ridelærers kommentar var "kedelig hest, som du kan øve dig på, inden du køber en okay hest":)

Gaio var dengang kun fire år, hvorfor der skulle startes forfra med alting.. Dog har jeg aldrig, aldrig følt, at jeg var gået i stå, eller at vejen har været lang. Har nydt hver dag med Gaio, og aldrig haft perioder, hvor jeg ikke glædede mig til at ride.. Dette skyldes nok, at Gaio er den gladeste dressurhest:)! :) Vi er gået fra LB1 til MA1 på tre år og vi har lært hinanden SÅ meget!

I mellemtiden har jeg også redet London Beat til, som nu klarer sig fint i middelsvær klasser som seks-års..

Gaio er solgt til norsk ponylandsholdsrytter og bliver hentet den 19. december 2008. Det bliver en svær jul! -men jeg må prøve at mindes juleaften for fire år siden, netop den dag, Gaio blev min. Hun er den bedste og den eneste!!!

I marts måned 2009 - præcist 4 år efter, jeg købte Gaio, besluttede jeg mig for at købe Kairo! Jeg fik ham til Århus den 14. april, men desværre fik han konstateret forbenet dragtbrusk på begge forben allerede fjorten dage efter (hvor han blev halt), hvorfor handlen annulleredes - rigtig hårdt for mig..

Den 31. oktober 2009 fandt jeg endelig (eller lang tids søgen) en ny hest:) Det er lille, skønne Aragorn, der er en trold på blot 4 år! Jeg er allerede superglad for ham og vi træner flittigt;)

Min lange hestehistorie - håber ikke at den var al for kedsommelig:)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce