Anden særlig race Selina Granly *R.I.P.* Anden særlig race Selina Granly *R.I.P.* Anden særlig race Selina Granly *R.I.P.* Anden særlig race Selina Granly *R.I.P.* Anden særlig race Selina Granly *R.I.P.*
Rikke -Team Mellemgård- R
Følg
Følger Følg ikke

Rikke -Team Mellemgård- R

Kvinde, 51 år, Fyn
Oprettet: 21. maj 2007
Offline - Senest online: 27. dec 2022 Bruger er på filterliste

Jeg hedder Rikke, er sygeplejerske og totalt hestenørd, og bor på sydfyn med min mand Thomas og vores søn Christopher. Vi har 5 heste, alle hopper, og en lille ny på vej :). Jeg har de 2 af dem, Selina Granly og Tulle og Thomas har Pernille af Skovly og Forums-Waldmin( Hun er ikke oprettet endnu..kun i fotoalbum). Pernille har været Thomas' dressurhest, men efter hun er blevet skadet og er overgået til avlen er hun blevet vores fælles avlshoppe. Pernille er i fol med BH Rush Hour. Glæder vi os helt vildt til :-).Har termin 4/7 '08. Vores søn har en pony som hedder Misty. Misty er oprettet herinde af hendes dygtige hestepasser Mie. Mie er desværre blevet for stor til Misty, men Chris er også så småt begyndt at ride hende selv. Stort TAK til Mie for det arbejde hun har lagt i Misty :-)

Oktober 2008 sidste nyt

Vi har endelig fået vores egen gård så vi kan have heste hjemme..SKØNT :)
Flokken er øget med nogle stykker og jeg har mistet en. Pernille fik et super lækkert hingste føl Perfect Hour. Selina har fået en seneskade og er færdig som ridehest og Tulle måtte aflives pga en slem knæskade.Har derfor været heldig at låne en oldenborg hoppe Tilde. Starter LA dressur på hende.Har desuden fået en lille charmerende shettet som hedder Shadow, så vi har nu 7 heste gående på vores gård :)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce