Tysk Oldenburger Edinburgh Tysk Oldenburger Edinburgh Tysk Oldenburger Edinburgh Tysk Oldenburger Edinburgh Tysk Oldenburger Edinburgh
Helena Elmo Kristensen
Følg
Følger Følg ikke

Helena Elmo Kristensen

Kvinde, 28 år, Nordjylland
Oprettet: 28. jul 2007
Offline - Senest online: 7. nov 2022 Bruger er på filterliste

Instagram: Helelmo
Facebook side hvor i kan følge mit stævneliv:
https://www.facebook.com/pages/Helena-Elmo-Filana/421010977958096

Hej alle!
Mit navn er Helena Elmo Kristensen og jeg er fra 1995. Jeg er springrytter og rider distrikts, - Lands- og internationale stævner på min juniorhest Filana :) Senest blev jeg placeret som nr. 5 til DM for U-18

Min første pony var Goldy! Vi gik fra intet til la øvelser i dressur og m spring! Han er nu solgt til Sverige hvor han går military!

Lady Aston var min lånehest indtil jeg fandt min egen! Hun gav mig en super overgang fra pony til hest og jeg savner hende meget!:)

Så købte jeg min juniorhest Filana! Vi starter nu alt fra la-ma og blev placeret som nr. 5 til DM for u-18. Vi red nul i vores første 140 og har siden hen redet 2 140 mere med 4 fejl i hver. Jeg har været til start i Bernstorffparken og skal nu ride de sidste 2 runder af Baltic cup.

Min hest står opstaldet i Nørhalne på Mellergaarden. Et super dejligt sted med gode træningsmuligheder for mig og min hest, og et godt socialt miljø. Det betyder meget for mig at både jeg og hesten trives socialt i det miljø vi træner i, og det kan jeg kun sige vi gør på Mellergaarden :) Jeg går meget op i at min hest har en god kondi og gode muskler, så den har overskud og kan koncentrere sig hele vejen rundt på springbanen!:)

Jeg bliver trænet af Christian Petersen fra Alfarvad. Et forholdvis nyt samarbejde, men det fungerer godt.

Spørg hvis der er mere i vil vide :)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce