Anden særlig race | <3 Golden <3 Anden særlig race | <3 Golden <3 Anden særlig race | <3 Golden <3 Anden særlig race | <3 Golden <3 Anden særlig race | <3 Golden <3
Malene Friis Nielsen
Følg
Følger Følg ikke

Malene Friis Nielsen

Kvinde, 30 år, Østjylland
Oprettet: 29. jul 2007
Offline - Senest online: 31. maj 2020 Bruger er på filterliste

# Don’t practice until you get it right. Practice until you can’t get it wrong. #

Hej allesammen! :)
Jeg hedder Malene Friis Nielsen og er 22 år gammel. I mine år som ponyrytter var jeg successful springrytter med min stjernepony Golden på aller højeste niveau, og vi konkurrerede til Internationale stævner rundt omkring i hele Europe til og med S4****.
Da jeg faldt for aldersgrænsen til at ride pony, skiftede jeg til stor hest og har på dem fået en lidt hård start som både involverede købte af nogle ''forkerte'' heste, og desværre også udsat for et par ulykker med nogle unge heste. Efter nogle år fik jeg min stjerne hest Losanna, hun var alt det jeg havde brug for for at bibeholde lysten til at ride. Sammen med Losanna vandt jeg Distriktsmesterskabet i 2014, og har konkurreret i M klasser til Landsstævner. Losanna kom desværre til skade på folden i foråret 2016 hvilket formegentligt bliver enden på hendes springkarriere. Heldigvis har jeg både en ung pony og en ung hest i stalden, som gør hver dag til en fest. Begge har et fantastisk spring og er en fornøjelse at arbejde med i hverdagen.
Generelt er min hverdag lidt presset og travlt da jeg rider et sted mellem 2-5 hest hver dag samtidig med at jeg er Universitets studerende og passer mit fritidsarbejde i en butik.
Jeg rider gerne stævne en gang om måneden, hvis studierne på Uni tillader det i tidsplanen.
Den eneste måde at klare både Uni, arbejde og 2-5 heste er med fantastisk hjælp fra forældre, kæreste og hjælpere som gør at min hverdag kan komme til at hænge sammen :)

Jeg elsker at havde de heste som andre finder besværlige, for de giver udfordring og plads til at forbedre sig. Jeg går ikke ind for at hver hest skal finde sig i at blive redet på min måde, men jeg rider i stedet efter at tilpasse mig til den enkelte hest for jeg ved at der ikke findes to heste som er ens.
Selv om jeg hovedsageligt er springrytter, så uddanner jeg mine heste i dressur hver eneste dag. Jeg rider med henblik på at uddanne dem til så højde klasser som muligt i dressur, da det giver en mere alsidig hest som er lydhør for de mindste signaler - og det gør også at hesten er sjovere at ride på i hverdagen. Deraf er de fleste af mine springheste uddannet til M klasser i dressur, og der arbejdes hverdag på at lære flere og flere øvelser.

Hvis du er interesseret i at følge min hverdag med Uni, arbejde og hestene og kampen tilbage til højt niveau på springbanerne, så kan jeg følges både på Facebook, Instagram og Youtube.

Jeg er sponsoreret af Edgeit.dk som laver de mest fantastiske produkter, og jeg opfordre bestemt til at i tager et kig forbi dem på deres hjemmeside eller Facebook :)

# Hver dag uden fremgang, er tilbage gang #

# Det handler ikke om triumfen - Men om kampen #
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce