Fjordhest Tulle Skiveren - solgt Fjordhest Tulle Skiveren - solgt Fjordhest Tulle Skiveren - solgt Fjordhest Tulle Skiveren - solgt Fjordhest Tulle Skiveren - solgt
Lene E
Følg
Følger Følg ikke

Lene E

Kvinde, 57 år, Østjylland
Oprettet: 4. aug 2007
Offline - Senest online: 15. jul 2023 Bruger er på filterliste

Jeg er den heldige mor til to piger, Julie, der havde en skøn DV'er Lamborghini, og Rikke, der har fjordhesten Højgaards Findus, efter hun solgte sin DV'er Manito i august 2010.

Jeg selv havde min egen lille varmblodsblanding, Comet, efter først at have haft en fjordhest, Tulle Comet var den helt rigtige hest for mig. Han var sød og rolig, trafiksikker og i det hele taget bare skøn. Han passede på mig og lærte mig så utrolig meget - hvad mere kunne man ønske sig? Desværre var Comet en slidt dreng, og efter de to hårde vintre 2009-2010, kunne han ikke mere, han sagde fra under ridning og i øvrigt. Jeg fik en hestefys og dyrlæge til at vurdere ham uafhængigt af hinanden, og begge var enige om, at hans tid var kommet. Jeg fik ham derfor slagtet torsdag den 27.1.2011. Jeg vil aldrig glemme min skønne dreng, som jeg elskede højt - hans efterfølger får svært ved at leve op til ham!

Jeg fik min fjordhest Ricko Fjordvang den 12.6.2011 og han er ganske ung og kan ikke så meget endnu. Vi lærer sammen, og jeg tror faktisk, at jeg i Ricko har fundet den helt rigtige ven og makker, er i hvert fald utrolig glad for den lille flab :)

Desværre viste Ricko sig at være for stor en mundfuld for mig, og jeg syntes desuden, at hans potentiale var for stort til at han skulle gå som kone-hyggehest for mig. Jeg solgte ham derfor til søde Rikke, den 29.5.2012.

Efter mange forsøg og grundig leden fandt jeg skønne Mailunds Lalina, og håber jeg nu ENDELIG har fundet Comets afløser. Hun er sød, smuk, dygtig og alt det jeg har ledt efter, og jeg glæder mig til at lære hende bedre at kende. Hun kom hjem til mig den 11.7.2012.

Jeg er ikke nogen særlig god rytter, men elsker at ride på tur og at være om min hest. Jeg nyder i den grad den samhørighed man kan føle med dyret - det er noget ganske specielt. At jeg så kan dele min hobby med mine piger, gør det jo bare helt fantastisk.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce