New Forest Sherif - Himmelhest New Forest Sherif - Himmelhest New Forest Sherif - Himmelhest New Forest Sherif - Himmelhest New Forest Sherif - Himmelhest
SigneSB
Følg
Følger Følg ikke

SigneSB

Kvinde, 29 år, Østjylland
Oprettet: 8. aug 2007
Offline - Senest online: 10. apr 2018 Bruger er på filterliste

**Opdateret feb. 2015

Hej allesammen.
Jeg er 20 år, og bor i Århus sammen med min hund og min kæreste, som læser biologi på Århus Universitet. Jeg afsluttede i juni 2013 min HF, på Århus Akademi, og har sidenhen haft job som supervisor i Skandinavisk Dyrepark. Jeg er på nuværende tidspunkt i gang med dyrepasser uddannelsen med heste speciale, på Holstebro Sportsrideklub. Jeg er oprindeligt fra Djursland og opvokset på en gård, derfor har jeg fra barns ben haft dyr helt tæt ind på livet.
Mine forældre har altid haft heste og jeg har så langt tilbage jeg kan huske altid været med i stalden og deltaget i de daglige gøremål.
Jeg har i mange år også haft egen hest, hvilket jeg har nydt stor glæde af. Mens jeg i de senere år har nøjedes med at ride, tilride og passe andres heste, hvorfor jeg har erfaringer med mange forskellige typer heste og ridestile. Jeg har bla. arbejdet på både islænder stutteri, western stutteri og ved DV avler. For mig er heste mit ”frirum”, her finder jeg ro og glæde, og jeg forsøger altid at videreudviklede min forståelse for deres behov og kropssprog.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce