Dansk Varmblod La Vita Dansk Varmblod La Vita Dansk Varmblod La Vita Dansk Varmblod La Vita Dansk Varmblod La Vita
¤ Cathrine Boysen ¤
Følg
Følger Følg ikke

¤ Cathrine Boysen ¤

Kvinde, 27 år, Sydsjælland og øer
Oprettet: 9. aug 2007
Offline - Senest online: 6. mar 2018 Bruger er på filterliste

I 2008 fik jeg min første hest, Stella, og jeg kan ærligt sige, at de 2 år jeg havde hende, var de bedste 2 år af mit liv. Hun har lært mig alt, og hun har været en udfordring af og til, men det lærte mig kun endnu mere. I 2010 fik hun så konstateret facetleds arose i halsen, som gjorde at hun for evigt og altid ville gå med kraftige smerter og være fuldstændig uanvendelig som ridehest. Hun kunne ikke engang blive selvskabshest, fordi hun forevigt og altid ville have ondt. Hun blev aflivet d. 15. april 2010.

Her i august 2011 tog jeg så beslutningen om at ville være hestepige igen efter halvandet års pause. Lige nu rider jeg en skøn hoppe ved navn LaVita. Hende skal jeg ride i dressur og måske lidt spring i de næste par måneder.
Jeg drømmer så inderligt om min egen hest igen, som skal bruges til dressur og skovtur. Pga. af skolen har jeg ikke tid og råd til at blive konkurrencerytter igen, og derfor håber jeg, at jeg i fremtiden kan få en hygge-hest der kan bruges som et pusterum fra hverdagen!
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce