Shagya Araber (SH) Seagal Bajar Shagya Araber (SH) Seagal Bajar Shagya Araber (SH) Seagal Bajar Shagya Araber (SH) Seagal Bajar Shagya Araber (SH) Seagal Bajar
Isabella Riis

Isabella Riis

Kvinde, 22 år, Vestsjælland
Oprettet: 16. aug 2007
Offline - Senest online: i går kl. 14:34 Bruger er på filterliste

| Social- og Sundhedshjælper | Akademisk dressur | Bidløs |

Jeg har redet siden jeg var lille, og har prøvet lidt af hvert. Jeg fik min første hest da jeg var 14 år, og haft ham lige siden. Til dagligt rider jeg akademisk og modtager akademisk dressur undervisning af Christina Holmbæck. Jeg er meget interesseret i hvordan hestens krop arbejder under ridning, og hvordan man bedst muligt bygger hestens muskler op, udfra dens naturlige bevægelsesmønster.
Min elskværdige mor modtager undervisning på ham i Centreret ridning af Susanne. Det er simpelthen den perfekte kombi, af de 2 undervisere.
Aldrig har jeg været mere tilfreds med undervisningen!
- Vi smed biddet oktober 2013 af den grund at min hest er meget følsom, og reagere kraftigt på bid. (sensitiv hest) Jeg så derfor en mulighed i at starte op bidløst. Jeg så det også som en kæmpe udfordring da han på ingen måde er nogen let hest, og der somme tider skal arbejdes hårdt for at opnå kontakt og ro. Men det har vist sig at være det bedste for os.
Vi har lært rigtigt meget og har virkelig rykket os ekstremt meget. Jeg kunne ikke være mere tilfreds.

Jeg er uddannet Social- og sundhedshjælper i marts 2014, og er påbegyndt på uddannelsen som Social- og sundhedsassistent og forventes færdig december 2015. - Min plan er at blive sygeplejerske. Jeg brænder for at hjælpe mennesker i nød, og har en drøm om at tage til udlandet og hjælpe folk der har hårdt brug for omsorg og pleje.

Jeg flyttede ud alene i april 2015 og tilegnede mig en lille hårbolle (kat,langhåret) ved navn Mons en måned senere, da stilheden var lidt for meget. - kan findes på kattegalleri.dk

Jeg er øm over for mine dyr, de skal have det bedste af bedste. Ikke mindre skal de behandles med stor respekt og på deres primisser.
Det resulterer i at jeg i andres øjne kan fremstå "useriøs omkring min ridning" og at mine dyr er møg hamrende forkælede. Heldigvis kan jeg garantere at ingen andre behøver at have dem i hænderne, da jeg ikke er ret god til at give andre ansvaret for dem.
Jeg er på ingen måde tilhænger af stævneverdenen. Ser på det med stor foragt og har svært ved at forstå hvorfor andre ikke kan se galskaben i den ridning der foregår. Jeg er tilhænger af det alternative og det alt lige fra ridning til behandling.

// Isabella R. Hygom
Følg
Følger Følg ikke

Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}