Dansk Varmblod Acacia Foldager Dansk Varmblod Acacia Foldager Dansk Varmblod Acacia Foldager Dansk Varmblod Acacia Foldager Dansk Varmblod Acacia Foldager
Helle K
Følg
Følger Følg ikke

Helle K

Kvinde, 38 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 9. sep 2007
Offline - Senest online: 29. maj 2019 Bruger er på filterliste

Opvokset på den skønne ø Mors og nordvest jylland. Flyttede i 2006 til københavn for at læse til farmaceut, som jeg stadig gør.

Har redet siden jeg var otte og fik som 11-årig den dejlig fjordhest Sisse. Hun blev skiftet ud med springhesten Chantelle i februar 2002. Købet af Chantelle var med henblik på springning, men det viste sig hurtigt, at mine evnerne ragte længere indenfor dressuren og derfor havde jeg i foråret 2003 besluttet kun at satse på dressuren. Chantelle døde desværre sommeren 2003 af tarmslyng.
Jeg ønskede nu at finde en dressurhest og var så heldig at finde Acacia Foldager. Hun var til en start en stor mundfuld, og jeg var meget tæt på at sælge hende kort tid efter købet, da jeg havde store problemer med at håndtere hende på banen. Heldigvis fik jeg skiftet underviser, tingene kom på ret køl igen. Hun fungere nu som avlshoppe, men jeg rider hende altid en lille tur når jeg er hjemme.

Jeg nyder at komme hjem til hestene, og foresøger at arrangere det så ofte det er muligt.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce