Krikken ( nu som ponyejer )

  • Google plus
 
Onlinestatus: Offline - Online i går kl. 23:54
Brugerstatus: VIP-bruger
Køn: Kvinde
Alder: 20 år
Oprettet: 11. sep 2007
Landsdel: Fyn
https://www.facebook.com/krikkenHG

mod idioter kæmper selv guderne forgæves.

voksen nok til at vide hvad man ikke må sige men ung nok til at gøre det alligevel.

http://krikken.webs.com/

Links jeg skal kunne finde igen:
Kg i hestens mund: http://www.heste-nettet.dk/forum/14/957170/957170/

Heste

Bedømmelse
Stemmer
Oprettet
Anden særlig race Reb'l Fleur
2005
134
8. dec 2012
Fjordhest Maja ( død )
1981
622
11. sep 2007

Annoncer 

Fotoalbum (55)

Beskrivelse
Oprettet
Dressur i juli
Dressur i juli
Billederne er tager af AM herinde fra HG, da hende og to andre piger var forbi og besøge os :o)
i går kl. 11:27
Dressur d. 12/8
Dressur d. 12/8
Camilla Stormont - Soleil hestene var så venlig og tage nogle billeder af Fleur og jeg. Jeg har taget alle billeder med af nogle kiksere, så man kan...
12. aug 2013
Dressur på Fleur
Dressur på Fleur
Så har jeg fundet et sted hvor jeg kan ride lidt dressur. Fleur strækker sig frem og ned når hun slapper af, det er store fremskridt når man ved h...
11. jun 2013
Se alle

Seneste forumemner (1486)

Emne
Oprettet
16. jul
14. jul
7. jul
Se alle

Videoklip (20)

Beskrivelse
Oprettet
Fleur dressur
I får det hele med - gode som dårlige, der er både noget hvor hun stivner sig og noget hvor hun går godt fx omkring 2:10. Men jeg er glad for at se at hun holder takten, træder godt over og at galoppen er noget mere afbalanceret end jeg troede. Mine ben er lidt spasmo - det er ikke fordi de er urolige uden jeg ved det, det er for at holde skulderen ude, presse hende ud på volten, stille hende om benet. Jeg skal så bare lige lære at klemme istedet for smølfeting jeg har gang i. Fleur er jo ikke redet for ben, hvilket jeg forsøger så småt og få med.
20. jul
"Dressur" på Fleur
Så er der lidt video af mig og dyret i "dressur". Vinklen er lidt sjov, fordi bettesøs sidder ned og optager. Fleur skal lære og strække sig frem og ned, stabilt, roligt og afslappet. Hun vil gerne spænde op og bruge underhalsen, samt kigge fordi hun er det lettere nervøse væsen hun er. At hesten kan strække sig frem og ned, afslappet er for mig forudsætning for den dressur jeg rider. Så det er første ting på vejen. Så jeg rider nogle store bløde buer og otte taller imens jeg guider hende rundt ved at tage tøjlen, ud til siden. Ikke for at få hende ned med hovedet. Derfor går hun også på forparten, men det er ikke mit fokus punkt pt. det er at få hende afslappet. Også rides hun heller ikke ofte nok i "dressur" eller longeres, til at jeg vil forlange andet. Har nogle lidt sjove armbevægelser ind imellem, det er åbenbart min måde og holde balancen på hvis det lige fejler eller sådan jeg ser ud når det med lange tøjler kikser :D Glæder mig til at få råd til en rigtig sadel, så jeg kan komme op i let ridning og bedre holde balancen. Samt forhåbentligt, ride på en lidt mere "rigtig" ridebane :) Et lidt sent pip herfra :)
6. jul 2013
Longering med kapsun
Så er der ny video af damen i longe. Jeg tog en kapsun på, da det bid hun ellers bruger var smuttet med en solgt hest. Sidst jeg prøvede en kapsun, var hun ikke videre samarbejdsvillig men denne her gang var hun super skøn og arbejde med og forstod pointen, selvom hun på højre side, den side hun er skæv til, ikke var heeeelt villig i starten. Men hun fik en ordentlig krammer også reddede hun min dag, ved at være så dejlig afslappet. Så skønt at være kommet der til. I starten af videoen går hun og spænder op og kigger på 117 andre ting, men det er med, så man kan se forskellen på når hun spænder og når hun slapper af.
29. maj 2013
Se alle

Udfordringer 

Seneste Kommentarer 

Kommentar
Oprettet
Anden særlig race | Galina Desire
Hvor set at se i at nået så langt :o) Husker tydeligt da du havde Bølle samt Destiny. Så super cool at se i nu galopere rundt ude på marken. Der er sket en del ;o)
26. okt 2013
Palomino MariBos Pride
Har ikke længere part på Zolo. Stoppede jeg med i september 2012 og begyndte senere og passe Fleur, som jeg nu ejer :o)
22. sep 2013
Hollandsk Varmblod Axel
Desværre skulle jeg ikke med, der er lidt langt og det er lidt dyrt. Så måske næste år ;o).
9. aug 2013

Brugerens bedømmelsesfordeling på andres heste

Karakter

Antal

  • Lav38%
  • Middel513%
  • Høj2874%
  • Ekstra høj25%
  • Angivet antal stemmer: 38
Bazoom - Vi elsker passionerede mennesker
HesteGalleri anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.         Læs mere
Personer, der synes godt om dette
×