Oldenborg Marguerit's Narco Nova Oldenborg Marguerit's Narco Nova Oldenborg Marguerit's Narco Nova Oldenborg Marguerit's Narco Nova Oldenborg Marguerit's Narco Nova
Kecia •Team Bal•
Følg
Følger Følg ikke

Kecia •Team Bal•

Kvinde, 24 år, Nordsjælland
Oprettet: 11. sep 2007
Offline - Senest online: 7. okt 2016 Bruger er på filterliste

Hej jeg hedder Kecia er 15 år og elsker heste.

Jeg overtog Lollipop efter min storesøster. Desværre er Lollipop den 11.12.13 blevet aflivet pga. udbredt gigt i hoften og begge forben - så vores eventyr blev kort.

Jeg er så heldig, at jeg har lånt en skøn pony (se album) som jeg skal ride i dressur og ud og starte masser af stævner på.

Før Lolli har jeg redet Rudolph i noget tid, indtil jeg begyndte at ride Lady Moonlight. Hun er ejet af Julie og Sandie og i 2 år trænede jeg hende op i dressur og sluttede af med at blive distriksmester og red individuelt Sjællandsmesterskab på hende.

Tjek både Lollipop, Lady og Rudolph ud herinde for de er bare søde.

Og så har jeg har redet småponypart på BAL. Jeg startede med part på Micro, så kom Baron som jeg så fik part på, da han måtte aflives red jeg Micro igen, frem til dec. 2010 hvor jeg skiftede over til Zafir. Desværre har jeg nu også sagt farvel til Micro da han den 27.2.11. måtte aflives pga. tarmslyng.

Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce