Dansk Varmblod Rosenskjold's tanzania Dansk Varmblod Rosenskjold's tanzania Dansk Varmblod Rosenskjold's tanzania Dansk Varmblod Rosenskjold's tanzania Dansk Varmblod Rosenskjold's tanzania
¬ 'Michelle '
Følg
Følger Følg ikke

¬ 'Michelle '

Kvinde, 31 år, Nordjylland
Oprettet: 14. sep 2007
Offline - Senest online: 1. sep 2023 Bruger er på filterliste

Heste Pige :-D
Giver du lav eller middel, så skriv hvorfor :-)
Er altid klar til en fair udfordring :-)
Navnet er Michelle Søe Nielsen, jeg er født i 1993, og jeg rider og opholder mig for det meste i Gerding, hvor vi har et dejligt lille sted, med 24 bokse :)
Fra august 2011 blev vores dejlige lille stald lavet om til en rideklub under drf, som nu kendes under betegnelsen BGHS.
Jeg rider undervisning ved Rasmus Jensen og Rudie Telgenhof, og ellers underviser jeg selv i en anden mindre rideklub, nemlig Skørping Rideklub.
Det er en avler ved navn Peder (Gerding Muren) der ejer stedet i Gerding, og selvfølgelig hans kone Birgith :-)
Det er også ham der ejer Tanzania som er den hest jeg nu har som min egen :-)

Før jeg flyttede til Gerding, red jeg i Sportsrideklubben Aalborg, SAO, hvor jeg startede med at ride da jeg var bare 6 år gammel, men i sommeren 2007 flyttede jeg med min daværende underviser, Elizabeth Keegan Tversted til Gerding.

Jeg havde den skønneste 2'er pony, Carine som har givet mig al den stævne erfaring jeg har, og var helt igennem jordens dejligste pony at omgås :-)
Efter Carine red jeg forskellige heste, men endte med at få Tatiana som min egen (Også ejet af Peder). Men Tatiana blev desværre skadet, og efter flere måneders pause, startede Rudie op med hende igen.
Sommeren 2011 begyndte jeg at ride Missing Link dagligt, og startede et par stævner på ham, han er en kæmpe basse, og god som dagen er lang.
Men julen 2011 fik jeg en fantastisk julegave (Af Peder og Birgith)! Nemlig Tanzania som er min lille prinsesse hest nu, og som jeg håber på mange gode år sammen med. Hun er lige min type, kan være helt afslappet, men også en rigtig sippet hoppe! Helt igennem en fantastisk dejlig pige!

Skriv endelig, hvis der er noget du gerne vil vide :-)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce