Dansk Varmblod Tembell | part Dansk Varmblod Tembell | part Dansk Varmblod Tembell | part Dansk Varmblod Tembell | part Dansk Varmblod Tembell | part
Sandra .
Følg
Følger Følg ikke

Sandra .

Kvinde, 30 år, Nordsjælland
Oprettet: 19. okt 2007
Offline - Senest online: 4. maj 2020 Bruger er på filterliste


Jeg har redet i 8 år til oktober '11, og 5 af årene har alle været på Vestskovensrideklub (vsr). Der ude har jeg redet på mange forskellige heste/ponyer, men det sidste halvandet års tid red jeg hestene Laura og Rosa. Jeg gik fra Laura over til Rosa, eftersom Laura skulle have føl, og ikke kunne gå rideskole den sidste tid.

Den 1. december 08 fik jeg part på hesten Tembell, som står på Skovgaarden, Stald König i Værløse.
Jeg er selvfølgelig stoppet ude på rideskolen (vsr) af den grund. De første par år jeg havde Tembell red jeg to gange om ugen - og nøj, hvor er jeg bare glad for den hest! Hun er så nem at have med at gøre, min mussar. I en periode blev jeg dog lidt træt af det hele, og ville egentligt gerne have nogle nye udfordringer. Så vi havde lige en "pause" hvor jeg først havde part på hesten Platinique, som desværre flyttede, og derefter på unghesten First Class (også kaldet Følle). Jeg havde ham i to måneder tror jeg, og så åbnede der sig en mulighed for at få springpart på Tembell. Jeg savnede hende meget, selvom Følle er en skøn dreng, men jeg ville egentligt også gerne begynde at springe. Så det begyndte jeg altså på.

Nu har jeg så Tembell 3 gange om ugen, hvor jeg også springer. Det er skønt, elsker det! Ville bare ønske at Tembell kunne holde op med at blive ældre :( ville virkelig gerne have kendt hende da hun var yngre..

Jeg får undervisning af berider Charlotte König.

Det var lidt om mig og hestene.

Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce