Pinto Kallestrups Marikles Óshar Pinto Kallestrups Marikles Óshar Pinto Kallestrups Marikles Óshar Pinto Kallestrups Marikles Óshar Pinto Kallestrups Marikles Óshar
KristinaKrogshaveChristiansen .
Følg
Følger Følg ikke

KristinaKrogshaveChristiansen .

Kvinde, 27 år, Nordjylland
Oprettet: 19. okt 2007
Offline - Senest online: 25. jun 2020 Bruger er på filterliste

Profilbillede: Mig og Shila til præminoverrækkelse, efter vi også vandt andet løb i pandrup! (y)..<3

Jaeh, jeg hedder Kristina, til stævner nok mere kendt som Kristina Krogshave Christiansen på Bittebys Tulle, dog har jeg lige solgt Tulle til Bornholm, Viktoria Ringholm Hansen. Held og lykke med hende, håber du blir glad for hende! :-)

Jeg har pt Bella og Amorin, som går og feder den herhjemme, og Za-kago som er min nye konkurrencepony, samt jeg lige har købt ny pony, Korshøjs Kashmir. Planen med ham er at ride den godt op, måske gå et par stævner og derefter sælge ham igen. Han er ikke 100% min, købte ham sammen med en.
Jeg er i fuld gang med tilridningen af diverse heste, som jeg interesserer mig rigtig meget for. At tilride en hest/pony, er klart den fedeste oplevelse man kan få.

Jeg arbejder i min fririd på Stutteri Alfarvad, det er helt klart et fedt og lærerigt job, man får utrolig meget erfaring af det arbejde! :-)
Jeg red fornylig en lækker springhest på arfarvad,Bessie, berideren deroppes egen. Den er nu solgt og jeg rider indimellem hendes andre to heste, Cassini og Folly hvis tiden kniber for hende (-;
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce