Knabstrupper Solhøjs Charleston Knabstrupper Solhøjs Charleston Knabstrupper Solhøjs Charleston Knabstrupper Solhøjs Charleston Knabstrupper Solhøjs Charleston
Karen Crone N
Følg
Følger Følg ikke

Karen Crone N

Kvinde, 42 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 6. nov 2007
Offline - Senest online: 29. mar 2018 Bruger er på filterliste

Startede mine pony-år på Sydsjælland, hvor jeg red i HKR og FKR. Fik min første pony, Patrick, i 1993. Han var en super smuk Welsh Mountain efter Ceulan Saracen, og han var en stjerne på en springbane! Han var kun 4 år, da jeg fik ham, men han levede op til alle mine forventninger, og var i bund og grund Verdens bedste pony :) Han var jo desværre ikke så høj, så jeg voksede hurtigt fra ham. Jeg nænnede dog aldrig at sælge ham, da han havde haft en turbulent start på livet, og derfor havde et meget specielt temperament, der bestemt ikke egnede sig til små børn. Så da jeg købte Marabou, min anden pony, fik jeg en part til ham, der heldigvis var i stand til at udnytte hans potentiale, og havde lysten og modet til at fortsætte hans springkarriere, på trods af hendes dengang unge alder. Tak Pernille :) Min nye pony, Marabou, var en araber/New Forest pony på 1,47 m, der var en engel at se på. Vi startede både noget spring og dressur sammen, men hendes store passion lå i jagtridningen, som vi desværre ikke nåede at få dyrket så meget som jeg nu ville ønske vi havde gjort. Da jeg skulle på efterskole efter 9. klasse, satte vi hende i fol med den smukkeste Shagya araber, Bravo Bajar. Og det kom der Malou ud af, som I kan se på min profil. Marabou kom ud til min mor sammen med Patrick, og herude levede de begge resten af deres liv. Patrick måtte til de evige græsmarker allerede i 2001, hvor han kun var 12 år, da han fik konstateret for store lunger. Marabou blev aflivet vinteren 06/07, da hun fik en foldskade der ikke ville hele. Savner dem begge utrolig meget, de har begge givet mig mine allerbedste rideminder, sammen med Pernille, der havde part på Patrick, og Cecilie og hendes skønne pony Bellami.

Nu er jeg 27, og tiden flyver af sted! Jeg har haft nogle år, hvor jeg ikke har redet (Andet end en tur på Marabou i ny og næ), men for et års tid siden besluttede jeg, at jeg ikke kunne undvære det længere. Derfor begyndte jeg at lede efter part. Og nu har jeg så fået part på den dejligste plet-hest, Charlie, som I også kan se på min profil. Med ham har jeg fået mulighed for at genoptage min store spring-lyst, og vi er i fuld gang med træningen. Charlie sprang med rytter (mig) første gang i september måned i år, og man må sige at han allerede har udviklet sig meget. Glæder mig til at følge hans udvikling fremover!
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce