Træning v. Møllesøen Træning v. Møllesøen Træning v. Møllesøen Træning v. Møllesøen Træning v. Møllesøen
MB .
Følg
Følger Følg ikke

MB .

Kvinde, 31 år, Sønderjylland
Oprettet: 8. nov 2004
Offline - Senest online: 20. aug 2018 Bruger er på filterliste

Jeg hedder Maria, er 16 år og kommer fra Hjerting. Jeg valgte sidste forår at tage 10'ende klasse med, og derfor bruger jeg en hel del tid på både lektier og afleveringer. Derudover har jeg mine skønne veninder, og så passer jeg vores fantastiske lille pruhest Donovan. Det er omtrent 2 år siden jeg fik part på ham, og hvor tiden dog går. I mellemtiden er der sket meget, og dono og jeg har uden tvivl oplevet en masse :-).

I starten fokuserede vi meget på den "almindelige" dressur, og det havde vi mange succesoplevelser med. Der ligger mange anstrengende og hårde timer bag det (ja, Mette hun kan sørme godt være en strid underviser, hihi), og vi startede såmænd også mit første stævne.

Vi har udvilket os meget siden vi startede, og der hersker ingen tvivl om hvor godt vi kender hinanden. Jeg synes der er en stor udvikling at se, hos den lyst han udviser under træningen, han går af lyst og ikke tvang. Dog har vi begge en tilbøjelighed til at være lidt .. laskede?, så nogle gange er det godt, at der en til at hunse lidt rundt med os. Det meste af tiden kombinere vi "leg" med seriøs træning, vi prøver at blive ved med at udvikle os til det positive.
At ende med at være en equipage hvor harmoni, samarbejde og lederskab er alt afgørende, det er min drøm!

Herefter faldt vores interesse på ridning udfra kropssprog og indlærte signaler, Zandra har været en super dygtig hjælper, og hun har fået mig til at indse at der er mange forskellige måder at træne sin hest på. Jeg er stadig meget fascineret af denne træningsform, og vi bruger selv den dag idag en masse øvelser i dagligdagen.

Turridning har været en lige så stor glæde, som frustration. Dono er en løjerlig filur, og kan meget hurtigt skifte temperament. Lige så godt som det har kunne gå den ene gang (for helt løse tøjler, uden sadel + en fuldstændig afslappet hest), har vendt den næste (til en anspændt og usikker krudtugle). Jeg ved dog også at jeg til tider har taget nogle dumme beslutninger, og valgte at ride ud i kraftigt blæsvejr, velvidende at Dono reagere på det.

Jeg har dog lært at fejlen ligger hos mig som rytter, og at jeg skal lære at slappe 100% af når vi er ude i naturen, dono er jo i realiteten kun et spejbillede af mig. Så længe vi bliver ved med at arbejde på det, kan det kun gå fremad :-)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce